Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy munkahely tehet olyat...

Egy munkahely tehet olyat hogy kiír szabira de ugyanúgy berendel dolgozni és még plusz pénzt se ad?

Figyelt kérdés

Iskola (alapítványi) tavaszi szünet. Ki leszek írva szabira az egész szünetre, de ugyanúgy be kell menni dolgozni (festés, ablakcsere nem részletezem nem ez a lényeg).

Tehát szabi fogy, dolgozni ugyanúgy menni kell, plusz pénzt egy fillért se kapok.

Ha szabi is van + be is kell menni, akkor minimum dupla pénz (egyszer szabi + egyszer a munkanap pénze).

Szóval hogy van ez a jog szempontjából?

Mert azt nem kérdezem meg a gyakorlat szempontjából ez hogy van. Így van és kész. Ha szólok egy szót, ki vagyok rúgva.

2014. márc. 31. 18:52
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

De megse o sir itt a gyakorikerdesek.hu-n hogy nem adjak ki tisztessegesen a szabadsagot hanem te.

Ne aggodj, dolgoztam en is olyan helyen ahol sokmindent megtettek, pl. nem irhattunk tulorat, pedig napi 9-10 orat dolgoztunk, megis csak 7 orara voltam bejelentve. Allami cegrol van szo.

Szoval harom diplomad van? Meg sem talalsz munkat? De megis milyen munkat kapnal, a gyakorlatban milyen munkakorre lennel alkalmas?

2014. ápr. 4. 10:46
 42/46 A kérdező kommentje:

azzal sincs gond ha a fizu olyan.

testvérem multinál van, papíron 6 órás, a valósábna 8-10, akár 12. soha egy fillér túlórapénzt se kap.

na de a nettója havi 400E + cafeteria.

ennyibe már belefér az elszámolatlan túlóra!

>>>>megis csak 7 orara voltam bejelentve. Allami cegrol van szo.

2014. ápr. 4. 13:33
 43/46 anonim ***** válasza:
A fizetes minimalber volt. Semmi kiemelkedo. 400+ cafeteria egy "kicsit" meredeknek hangzik, de jol van elhiszem.
2014. ápr. 4. 14:09
 44/46 A kérdező kommentje:

British Petrol

first consultant, angol-orosz-olasz nyelvterület

ha nem az itthoni divízióban végezné uezt, hanem az anyaországban pl. akkor nem 400, hanem egy millióval több lenne a havi huf-ban

>>>>400+ cafeteria egy "kicsit" meredeknek hangzik, de jol van elhiszem.

2014. ápr. 4. 14:50
 45/46 dani900 ***** válasza:

A bölcsész, ha jól tudom, nyelv, irodalom, filozófiával foglalkozik.

Ezek sosem voltak, és nem is lesznek jól megfizetett dolgok.

Lényegében nincs rá szükség, nincs gyakorlati haszna, vagy elhanyagolható. Egy mérnök, egy kőműves, egy autószerelő munkájára szükség van, ezért fizetnek az emberek.

Ha kevés pénzük van még kevesebbet áldoznak olyan dolgokra ami nem létfontosságú. Ezért nincs megfizetve.

2014. ápr. 4. 18:41
 46/46 A kérdező kommentje:

aláírom, ha nem fizetik meg JÓL.

de hogy a kutyának se kell az ilyen végzettség azt nem írom alá. hogy 0 ft-ot lehet vele keresni?

ill mégis alá kell írjam mert ez a valóság.

>>>>jól megfizetett dolgok.

2014. ápr. 4. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!