Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy munkahely tehet olyat...

Egy munkahely tehet olyat hogy kiír szabira de ugyanúgy berendel dolgozni és még plusz pénzt se ad?

Figyelt kérdés

Iskola (alapítványi) tavaszi szünet. Ki leszek írva szabira az egész szünetre, de ugyanúgy be kell menni dolgozni (festés, ablakcsere nem részletezem nem ez a lényeg).

Tehát szabi fogy, dolgozni ugyanúgy menni kell, plusz pénzt egy fillért se kapok.

Ha szabi is van + be is kell menni, akkor minimum dupla pénz (egyszer szabi + egyszer a munkanap pénze).

Szóval hogy van ez a jog szempontjából?

Mert azt nem kérdezem meg a gyakorlat szempontjából ez hogy van. Így van és kész. Ha szólok egy szót, ki vagyok rúgva.

2014. márc. 31. 18:52
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Mi megis mit tehetnenk meg ezugyben? nekem nincs diplomam, es megsem csinalnak hulyet belolem, igaz nem is magyarorszagon elek. Diplomad van akkor miert nem mesz ki Angliaba a Mekibe hamburgert sutni? Te szerencsetlen ember! NEM TEHETIK MEG, de megteszik, mert latjak hogy meg lehet veletek tenni. A magyar ember nem az osszefogasrol hires, viszont szardobalasrol annal inkabb.
2014. ápr. 2. 10:48
 32/46 A kérdező kommentje:

ez így van. aláírom.

>>>A magyar ember nem az osszefogasrol hires, viszont szardobalasrol annal inkabb.

2014. ápr. 2. 13:11
 33/46 dani900 ***** válasza:

Nagyon jó, szardobálás, az van, összefogás az nincs.

Tehát, akkor a barátink nem magyarok, meg a családunk sem az, és mi(azaz "én" mindenkinek) sem vagyunk magyarok, csak a többi hülye szardobáló.

Azért ez durva, hogy mennyire megy a egymásra mutogatás, és kibújás a saját felelősség alól.

Vannak szerencsétlen körülmények, ezt aláírom, de, azért hosszútávon szerintem saját magunk vagyunk a sorsunk kovácsa, ha valaki évek, évtizedek után is csak panaszkodik, hogy, szar a helyzet, válság van, hülye a politika...stb "csak én nem lehetek a hibás" az nem is akar megoldást, mert az kényelmetlen, megerőltető, büdös lenne.

Akinek nem inge ne vegye magára, nem sértegetni akartam, de ezt nem tudtam nem kiírni.

2014. ápr. 3. 00:21
 34/46 A kérdező kommentje:

én nem mondom hogy én nem vagyok hibás.

nagyot hibáztam vagy 15 éve.

és tudod mi volt az a nagy hiba?

hogy elvégeztem az egyetemen 1 szakpáros és 1 egyszakos bölcsész-képzést.

ez volt az oltári nagy hiba.

uis elhittem hogy ha van diploma az már jelent valamit.

semmis se jelent. WC-papír, legalábbis a bölcsész az.

inkább mentem volna autószerelőnek vagy ácsnak. többre mentem volna vele.

volt gimis osztálytársam aki még a gimiből is kibukott mert olyan hülye volt, elment zöldségeshez dolgozni.

most 20 évvel később nagykeres, nem dolgozik, csak a mobiljáról rendelkezik h melyik alkalmazottja mit csináljon.

nem mondom milyen kocsija háza stb van(kocsija? kocsijai)

nincs meg a középisk érettségije

képtelen volt eljutni odáig

>>>>

csak én nem lehetek a hibás

2014. ápr. 3. 09:05
 35/46 Horus magnus est ***** válasza:

Én lennék a szerencsétlen?

Szerintem inkább te vagy az, itt siránkozol ahelyett, hogy kitörnél onnan.

Menj külföldre, ott sincs kolbászból a kerítés, de legalább ott rendesen megfizetnek, persze ha rendesen dolgozol

Ha meg nem akarsz M.O-ról elmenni, akkor Nyugat Magyarország is megteszi, 3 műszakban, havi 1-2 túlórával 150 ezret keresek.

2014. ápr. 3. 12:27
 36/46 Horus magnus est ***** válasza:

1-2 túlóra alatt, szombatot értettem, bocsánat

Van hogy végig 6 napban kell menni

2014. ápr. 3. 12:29
 37/46 anonim ***** válasza:

Mit vartal mi lesz beloled egy bolcsesz diplomaval? Nagyon sokan azt hiszik hogy majd ha meglesz egy diploma akkor en leszek a nyero. Az osztalytars aki zoldseges lett ketkezi munkaval tobbre ment mint te az ostoba bolcsesz diplomaddal valaha fogsz. En lennek a szerencsetlen? Annak idejen a tanaraim szerettek volna ha egyetemre megyek, de engem nem erdekelt, inkabb mentem dolgozni, penzt keresni.

Nincsenek luxus kocsijaim, es palotam, de jo helyen dolgozom, megvan mindenem, es nem panaszkodom. Viszont aki annak idejen az egyetemet valasztotta az most lapul egy kis irodaban, attol rettegve hogy mikortol nem lesz mar szukseg a munkajara, vagy ha kinyitja a szajat kirugjak.

2014. ápr. 4. 05:42
 38/46 A kérdező kommentje:

mondjuk azt vártam (ki gondolta volna, igaz?) hogy az lesz belőlem a bölcsész diplomával amire a diplomám képesít.

horribile dictu azt a munkát szeretném végezni amit tanultam.

hm.

elképesztő irreális kívánság, igaz?

>>>>Mit vartal mi lesz beloled egy bolcsesz diplomaval?

2014. ápr. 4. 09:12
 39/46 A kérdező kommentje:

ja legyünk pontosak.

nem egy.

hanem kettő vagy három attól függően hogy a szakpáros külön letett képzést hogyan számoljuk.

mindenesetre 3 db kemény fedeles dokumentum lapul a fiókomban.

>>>egy bolcsesz diplomaval?

2014. ápr. 4. 09:13
 40/46 A kérdező kommentje:

igen, igaz.

de azt azért kihagytam a sztoriból (akkor szándékosan hagytam ki most szándékosan írom bele) hogy ez a "dicső" osztálytárs több mint egy évet volt egy rácsos ablakú intézményben gazdasági bűncselekmény miatt.

ez is hozzá tartozik.

>>>>ketkezi munkaval tobbre ment

2014. ápr. 4. 09:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!