Mit mondjak ezeknek az embereknek?
Gyerekekkel foglalkoztam.A rossz indultaú kolléganőim kitúrtak a munkahelyemről.Vissza kéne még mennem hiányoznak a gyerkőcök meg a cuccaim is kellenének.Egyik kolléganőm látszólag mellettem állt,de aztán kiderült h ő is elllenme van.Azt érzem h beszélnem kéne még vele.Rpssszul vagyok lelkileg nem bírok vissza menni,de muszáj.
Vkinek van ötlete h hogyan viselkedjek,h ne lássák rajtam a megalázottságot?
Köszönöm. :)
Én is erre gondoltam,köszönöm. :)
És ha elkezdenek provokálni h viselkedjek? Pl h nekik nincs lelkiismeret furdalásuk stb...
"Mosolyogj.Ha azt látják,hogy boldog vagy,attól rosszul fogják érezni magukat"
Tapasztalatból mondhatom: ez valóban így van :D
Semmi sem bosszantóbb a szemétkedő ember számára, mintha azt hiszi, megalázott téged, miközben boldognak tűnsz.
Semmiképp se mutasd ki a valódi csalódottságodat, haragodat, mert azzal eszközt adsz a kezükbe, amit nem érdemelnek meg ;)
"
És ha elkezdenek provokálni h viselkedjek? Pl h nekik nincs lelkiismeret furdalásuk stb..."
Mondd ezt:
Nem is csodálkozom rajta, mert egy aljas kis patk*ny vagy. De én nem süllyedek le a szintedre"
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!