Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért mondják azt általánosítv...

Miért mondják azt általánosítva. Hogy a személyégzavaros embereknek inkább csak a környezetük szenved?

Figyelt kérdés
Elhiszem, hogy például az anntiszociálisnál így van, de pl egy skizoid hol/hogyan árt vagy okoz nehézséget a környezetében lévő embereknek?
2012. szept. 9. 10:49
 1/1 anonim ***** válasza:

19 éves vagyok.Nekem régen komoly kevert kényszeres és paranoid személyiségzavarom volt.Pár hónap után a család kezdett kiakadni,főleg a szüleim.Ordibálásig fajult a helyzet,és apám meg is ütött mert tehetetlen volt.Nem is egyszer.Sokszor dolgozni sem bírt bemenni,mert annyira féltett,szörnyű állapotban voltam.Anyám majdnem széttört a fejemen valamit ordibálás közben.Nem tudtak tőlem aludni mert folyamatosan szenvedtem.Mondjuk,meg kell hagyni,normálisabban is kezelhették volna a helyzetet.-.-

Szóval ezek lehet nem tartoznak a környezetnek okozott problémák közé,lehet,sima emberi hülyeség.

De elsősorban azoknak tudtam nehézséget okozni,akik szerettek,gondolom ez sokakkal így van.

2012. szept. 9. 11:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!