Egy munkahely tehet olyat hogy kiír szabira de ugyanúgy berendel dolgozni és még plusz pénzt se ad?
Iskola (alapítványi) tavaszi szünet. Ki leszek írva szabira az egész szünetre, de ugyanúgy be kell menni dolgozni (festés, ablakcsere nem részletezem nem ez a lényeg).
Tehát szabi fogy, dolgozni ugyanúgy menni kell, plusz pénzt egy fillért se kapok.
Ha szabi is van + be is kell menni, akkor minimum dupla pénz (egyszer szabi + egyszer a munkanap pénze).
Szóval hogy van ez a jog szempontjából?
Mert azt nem kérdezem meg a gyakorlat szempontjából ez hogy van. Így van és kész. Ha szólok egy szót, ki vagyok rúgva.
hogy miért nem: mert még a táskámat se lenne időm felmarkolni olyan gyorsan repülnék azért. de hát ezt a választ nyilván sejtetted ugye.
>>>>
Es miert nem a fonokeidnek szolsz be olyanokat hogy miert teszitek ezt velunk ti szerencsetlenek?
ez csak most esett le. szerencsétlenek? ők?
aztán miért?
mert degeszre tömik magukat az alapítványból elsíbolt pénzekkel?
mert nem jelentenek be csak minimálbéresként aztán a többi pénzt meg zsebbe adják- vagy nem adják ahogy kedvük tartja?
mert 100an állnak sorba állásért és ezt ők is tudják, és tudják ha engem (vagy bárkit) kirúgnak egy telefon a munkaerő-közvetítőnek, és egy órán belül ott van valaki a helyemre?
vagy miért szerencsétlenek ők?
>>>
ti szerencsetlenek
kapaszkodj: Bp!
nem ám Bivalybasznád vagy Mucsaröcsöge.
Főváros.
És itt nem találok más melót?
Itt nem.
Nem ok a szerencsetlenek te szerencsetlen! Csak a pelda kedveert mondtam, mivel egyik hozzaszolonak igy valaszoltal vissza: "mit nem tehetnek meg te szerencsetlen?"
Miert van szukseg lehordani valakit mert az igazat mondta? Nyilvan nem tehetnenek meg ilyesmit, olyan dolgozokkal akik osszefognanak es kozosen probalnanak fellepni ez ellen mindjart nem is volna ennyire konnyu dolguk, csak ugye mindenki felti a munkahelyet es tudjak ezt a fonokok is ugyanolyan jol.
Egyszoval kihasznalnak. Kihasznalni csak azt tudjak aki hagyja magat.
Es kerdezo, szerintem ha te lennel az o helyukben, te is ugyanazt csinalnad mint amit ok csinalnak.
en a kerdezo mellet vagyok, hasonlo dolgok vannak erre is.
az ilyen fogjunk ossze stb nem letezik, hogy az se h beszolsz erte h nem tetszik.
majd ha 1 evig nincs melod, ill nem jelentenek be, akkor orulsz ennek is, fel eve kb huzom a valtast, nehogy munka nelkul legyek...
akkor milyen ÖSSZEFOGÁSRÓL beszélsz TE SZERENCSÉTLEN?
mindenkinek fontosabb az állása minthogy "összefogás" meg hasonló maszlagok.
a vezetőség pontosan tudja hogy BÁRMIT BÁRMIT megtehet velem amíg állásban vagyok. levont alapbér, zsebbe fizetett vagy nem fizetett pénz ki nem adott de kiírt szabi betegállomány el nem fogadása stb stb
akármit.
és az ember nyel és nyel mert semmi mást nem tehet.
persze elmehet máshova. ha van. de nincs. és ennyi volt a történet.
>>>csak ugye mindenki felti a munkahelyet es tudjak ezt a fonokok is ugyanolyan jol.
ez így van. aki hagyja magát
meg akinek nincs más választása minthogy hagyja magát.
>>>Kihasznalni csak azt tudjak aki hagyja magat.
ühüm.
mekiben még nem voltam, de teszkóban ha hiszed ha nem már voltam.
és nem mennék vissza. az rosszabb mint ez.
és nem igaz hogy bárkit felvesznek. nem igaz.
az viszont igaz, hogy 1 hétnél további betegség esetén nem kell visszamenni soha többet.
meki? 40 év felett? ne vicceljünk.
nem találnál máshol munkát, mert akár egy Mekibe vagy egy Tescoba a legbutábbakat is felveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!