Egy munkahely tehet olyat hogy kiír szabira de ugyanúgy berendel dolgozni és még plusz pénzt se ad?
Iskola (alapítványi) tavaszi szünet. Ki leszek írva szabira az egész szünetre, de ugyanúgy be kell menni dolgozni (festés, ablakcsere nem részletezem nem ez a lényeg).
Tehát szabi fogy, dolgozni ugyanúgy menni kell, plusz pénzt egy fillért se kapok.
Ha szabi is van + be is kell menni, akkor minimum dupla pénz (egyszer szabi + egyszer a munkanap pénze).
Szóval hogy van ez a jog szempontjából?
Mert azt nem kérdezem meg a gyakorlat szempontjából ez hogy van. Így van és kész. Ha szólok egy szót, ki vagyok rúgva.
na akkor gyere hozzánk nevetni.
itt találsz 20 diplomás (akár több diplomás) tanárt + 6 technikai dolgozót akik mind-mind ezt hagyják.
mind.
és senki se szól egy szót se. senki.
az igaz hogy van aki 1 hónap után felmondott.
vagy 1 év után. olyan van. de még az se szólt, se nem tett semmit.
semmit.
mert ugye a "nagy okoskodás" úgy szól, hogy "addig amíg itt dolgozom, nem merem kinyitni a számat...." oké.
na de aki már nem itt dolgozik, furcsa mód az se nyitja ki a száját.
érdekes.
az örül hogy végre eltakarodhatott innen.
és igen, ha én egyszer elmegyek innen én se fogok bíróságra járkálni utólag hónapokig évekig.
nem ettem meszet.
>>>Tudod, én nevetek rajtad és azon hogy az emberek mit nem hagynak
próbálj meg diplomásként bekerülni a mekibe.
mert én az vagyok?
az vagyok.
miért hát nem azt írtam hogy technikai dolgozó vagyok?
de azt írtam. az vagyok (=gondnok mezeien)
és diplomával így dolgozom?
így.
diplomával udvart söprök.
ez van.
és örülhetek hogy ez is van.
>>>> diákként mekiben és igenis vannak 40 év felettiek is.
olvass vissza.
kulcsszavak: végkielégítés + perelt
megtalálod.
ennyit a bíróságról.
kb ő az egyetlen aki meg merte ezt lépni.
és mire ment vele?
>>>És szerinted, nem lehet hogy jobb helyzetben lennél, ha valaki korábban elment volna bíróságra?
csak kíváncsian vártam hát valaki megmondja a "szuperokosat" ami tovább megy annál a bölcsességnél minthogy "nem tehetik meg"
mert a családtól is ezt hallom nem tehetik meg ne hagyd bíróság stb
és akkor felteszem nekik a kérdést: adtok új állást ha innen fél másodperc alatt repülök?
és akkor csend lesz nagy hirtelen.
>>>>figyelj, ha úgy érzed, nem tudsz mit kezdeni
na nálunk ilyen gond nem lenne.
1 hét után lapát.
>>> 2 hónapig nem jött be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!