Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Új munkahely izgulás leküzdése...

Új munkahely izgulás leküzdése? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Március 31én megyek dolgozni egy öregotthonba mint takaritó.Aznap még lesz segítségem aki megmutatja mit kell csinálnom.Másnap már egyedül leszek.Adjatok valami tanácsot,mert nagyon izgulok.
2014. márc. 25. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy nyugis hely lesz.Pláne ha egyedül leszel.Remélhetőleg nem fog folyton kolléga vagy főnök lihegni a nyakadba és ez bizony jó.Az idősek sem fognak szerintem sok vizet zavarni, hiszen el vannak foglalva a maguk bajával.Bár ha valaki törődést mutat, kedves hozzájuk, azt szeretik.A takarítást nem igazán lehet elrontani, úgyhogy szakmai probléma miatt nem kell aggódni szerintem, bár ha nagy az épület, akkor fizikailag fárasztó lehet.De ha egyedül vagy, megoldható a pihenés ?;)
2014. márc. 25. 08:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Jól láttam 17 szoba van +az ebédlő.Gondolom kell a takarításon kívűl mosni,teregetni,vasalni.Valamilyen szinten izgatott vagyok,mert örül az ember,hogy dolgozhat.Szeretnék megfelelni és a maximumot nyújtani,de még is belül félek. :)
2014. márc. 25. 08:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Végezd tisztességesen, elégettnek látszóan a munkádat, legyél barátságos kollégákkal és öregekkel, de ne legyél szervilis. Tisztázd az elején egyértelműen, hogy mi az ami munkaköri feladatod, és mi az ami már nem, ki ütemezheti a munkádat (pl. ugráltathatnak-e az öregek, jó esetben nem).
2014. márc. 25. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Pedig ezt sajnos elvárják hogy ugráltassák én is dolgoztam idősek otthonában még a boltba is volt hogy elküldtek és nem mondhattam nemet.
2014. márc. 25. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!