Mi van akkor, ha a munkahely megköveteli, hogy kertes ház
zárt udvarában tarthatsz céges autót, de az udvar
közös a mamahotellel. Költözzek el, másik családi
házba, hogy mamahotel távol legyen ?
Most ez csak valami hülye incelkedés, vagy komoly kérdés?
A munkahelyed előírja, hogy az udvar, ahol a kocsit tartod nem csak zárt kell legyen, de 1/1 tulajdoni hányaddal kell rendelkezz?
febr. 16. 09:48
1: Te valamit félreérthettél. A kérdés a saját házáról szól, és hogy a munkahelye elvárja, hogy annak udvarán tartsa a céges autót.
febr. 16. 10:55
De, értem. Viszont ha a céges autóval mennie kell bárhová, akkor is le kell valahová parkolnia. Ugyanúgy le tudják vágni róla a cuccot meg kiszedni.
Meg gondolom már az interjún kiszűrik azokat, akiknek nincs kertese, a panelban lakót fel se veszik, mert hová parkol...?
Hagyjuk ezt a baromságot.
Csak arra megy ki az egész, hogy emiatt KÉNYTELEN mamahotelezni, a köcsög nők meg ezêrt elkerülik. Gondolom, azt is kiköti a cég, hogy csak anyuci moshatja a melós gatyát, és minden reggel ágyba kell vinnie a kakaót. 😉
febr. 16. 11:06
13-as: te direkt játszod a hülyét? Éjszakai vagy egésznapos tárolásra érti ezt ilyenkor a munkáltató, hogy az zárt udvar kell legyen, nem utca. Kérdező: nem értem, hogy érted, hogy az udvar közös a mamahotellel. Otthon laksz szüleiddel? Nem érdekli a munkaadót, hogy a kert saját tulajdon-e vagy sem, a lényeg, hogy ahol életvitelszerűen laksz, ott zárt kertben tartsd éjjel és hétvégén, ne az utcán.
febr. 16. 11:11
15/21 A kérdező kommentje:
Finnyás nők kötnek ebbe bele, hogy anyámékkal 1 telken lakok, de külön családi házban élek és véletlenül anyámékkal összefuthat az udvaron.
Majd elmegyek felnőttest játszani albérletbe, meg bérlek garázst, hogy szexi legyek.
Oksi, menj albiba, és bérelj garázst, te dolgod. De amúgy hogy jönnek ide a nők? Az én párom otthon lakik még(nem egy portán, hanem a szüleivel egy házban), de nem érdekel, mert nem járok hozzájuk, és mégis tudunk találkozni normálisan. 😂 (Nem azért nem járok hozzájuk, mert otthon lakik, hanem mert az anyja gyűlöl engem, mielőtt valaki beszólna)
febr. 16. 13:33
17/21 A kérdező kommentje:
Győzze kivárni, hogy a csendes, nyugodt kertvárosi rendezett új lakóparkból, majd vasbeton panellakásba albérletbe megyek hallgatni a zajos szomszédokat
Most akkor lakópark városban? Eddig egy cigótelepről volt szó, ahol nem maradhat a kocsi át utcán, meg két vityillóról egy telken.
febr. 16. 16:38
19/21 A kérdező kommentje:
Én új lakóparkról írtam, ahol a sok m*cskos gazdaghoz lehet menni a cigótelepről lopni pl. autó tetejéről szinesfém alu létrát
Ja, hogy ez egy burkolt nőköcsögöző kérdés? Egyesek azért meg tudják tekerni rendesen... :D
febr. 16. 18:46
Kapcsolódó kérdések: