Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi van akkor, ha a munkahely...

Mi van akkor, ha a munkahely megköveteli, hogy kertes ház zárt udvarában tarthatsz céges autót, de az udvar közös a mamahotellel. Költözzek el, másik családi házba, hogy mamahotel távol legyen ?

Figyelt kérdés
febr. 16. 07:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Most ez csak valami hülye incelkedés, vagy komoly kérdés?

A munkahelyed előírja, hogy az udvar, ahol a kocsit tartod nem csak zárt kell legyen, de 1/1 tulajdoni hányaddal kell rendelkezz?

febr. 16. 09:48
 12/21 anonim ***** válasza:
24%
1: Te valamit félreérthettél. A kérdés a saját házáról szól, és hogy a munkahelye elvárja, hogy annak udvarán tartsa a céges autót.
febr. 16. 10:55
 13/21 anonim ***** válasza:
73%

De, értem. Viszont ha a céges autóval mennie kell bárhová, akkor is le kell valahová parkolnia. Ugyanúgy le tudják vágni róla a cuccot meg kiszedni.

Meg gondolom már az interjún kiszűrik azokat, akiknek nincs kertese, a panelban lakót fel se veszik, mert hová parkol...?

Hagyjuk ezt a baromságot.

Csak arra megy ki az egész, hogy emiatt KÉNYTELEN mamahotelezni, a köcsög nők meg ezêrt elkerülik. Gondolom, azt is kiköti a cég, hogy csak anyuci moshatja a melós gatyát, és minden reggel ágyba kell vinnie a kakaót. 😉

febr. 16. 11:06
 14/21 anonim ***** válasza:
32%
13-as: te direkt játszod a hülyét? Éjszakai vagy egésznapos tárolásra érti ezt ilyenkor a munkáltató, hogy az zárt udvar kell legyen, nem utca. Kérdező: nem értem, hogy érted, hogy az udvar közös a mamahotellel. Otthon laksz szüleiddel? Nem érdekli a munkaadót, hogy a kert saját tulajdon-e vagy sem, a lényeg, hogy ahol életvitelszerűen laksz, ott zárt kertben tartsd éjjel és hétvégén, ne az utcán.
febr. 16. 11:11
 15/21 A kérdező kommentje:

Finnyás nők kötnek ebbe bele, hogy anyámékkal 1 telken lakok, de külön családi házban élek és véletlenül anyámékkal összefuthat az udvaron.

Majd elmegyek felnőttest játszani albérletbe, meg bérlek garázst, hogy szexi legyek.

febr. 16. 13:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Oksi, menj albiba, és bérelj garázst, te dolgod. De amúgy hogy jönnek ide a nők? Az én párom otthon lakik még(nem egy portán, hanem a szüleivel egy házban), de nem érdekel, mert nem járok hozzájuk, és mégis tudunk találkozni normálisan. 😂 (Nem azért nem járok hozzájuk, mert otthon lakik, hanem mert az anyja gyűlöl engem, mielőtt valaki beszólna)
febr. 16. 13:33
 17/21 A kérdező kommentje:
Győzze kivárni, hogy a csendes, nyugodt kertvárosi rendezett új lakóparkból, majd vasbeton panellakásba albérletbe megyek hallgatni a zajos szomszédokat
febr. 16. 15:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Most akkor lakópark városban? Eddig egy cigótelepről volt szó, ahol nem maradhat a kocsi át utcán, meg két vityillóról egy telken.
febr. 16. 16:38
 19/21 A kérdező kommentje:
Én új lakóparkról írtam, ahol a sok m*cskos gazdaghoz lehet menni a cigótelepről lopni pl. autó tetejéről szinesfém alu létrát
febr. 16. 17:53
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy ez egy burkolt nőköcsögöző kérdés? Egyesek azért meg tudják tekerni rendesen... :D
febr. 16. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!