Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Próbálkozzak még?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rose98 kérdése:

Mit tegyek? Próbálkozzak még? A munkahelyemen megismertem egy férfit (29 éves) én (26) vagyok.

Figyelt kérdés

. Nagyon jól alakult minden az első két hétben.. folyamatosan megvárt találkoztunk munkán kívűl, az érzéseiről beszélt irántam, amit viszonoztam is. Majd egy vasárnapi napon átjött hozzám. Nem feküdtünk le (be sem próbálkozott). Hétfőn a munkahelyemen volt egy kis feszűltség, kihívott cigizni, megkérdezte mi a baj, annyit mondtam neki, hogy semmi, majd tőmondatokba elmeséltem. Később leírtam neki mindent és azt is hogy nem a munkahelyen akartam panaszkodni. Amire az volt a válasza hogy ,,ő törődik velem és ennyit ér Ő a szemembe”

Attól a naptól kezdve teljesen megváltozott, nem várt meg, nem írt szíveket .. csak ilyen felszínesen kommunikált. Ennek már két hete.

1 hete szombaton 17:30kor eltűnt majd másnap 11:30-kor írt vissza. Folyton én kezdeményeztem a beszélgetést. Vasárnap megkérdeztem tőle hogy mi változott benne, azt mondta neki ez rosszul esett hogy én ennyiben nézem.

A héten kedd este chateltünk utoljára és azóta semmi.

Tegnap kihívott szünetre ahol úgy beszélt nekem egy órán keresztül mint az elején, szóba került pld egy nyaralás és elmondta vagy 4szer h hát egyedül nem olyan nincs kivel mennie. De még ezekután sem írt egy szót sem.

Nemtudom mi lehet a fejébe és mit kéne tennem? Lehet van más neki? De akkor miért nem azt mondja? Vagy azt várja hogy próbálkozzak? Miért nyit ha közben hideg? Mit tegyek? Írjak neki megint én?

ma 00:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit írtál, ami rosszul esett neki? Az volt a problémád, hogy nem fektetett meg kapásból, amint átment hozzád?
ma 01:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem, mint írtam.. napközben megkérdezte mi a baj, a munkahelyemen nem fogok kiakadni és szidni azt a helyet ahova mindennap bemegyek dolgozni (munkahelyi feszültség volt egyébként a problémám)

Később leírtam neki kifejtve hogy mi történt és ezen kapta fel a vizet, hogy én nem ott akkor a percben álltam neki panaszkodni, ahol még a falnak is füle van.

ma 01:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel munkatársad, nem volt egyértelmű, hogy köztetek volt-e a munkahelyen feszültség vagy más téren...

Hát aki ilyesmin felkapja a vizet, az igencsak fura. Lehet, hogy csak ürügyet keresett, és így próbálja leépíteni a kapcsolatot köztetek. Vagy ha komolyan ezen akadt ki ennyire, akkor rettentően gyerekes.

ma 01:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg emiatt változott meg, kb nálam ez a teljes wtf. Mármint ilyen piti dolog miatt, szerintem jobb is ha megy a levesbe, hát mi lesz később? Elfelejtesz neki venni valamit a boltból majd egy hónapig hozzád sem szól? Nekem ez kb egy szinten van. Mást nem tudsz tenni max megint elmondod neki munkahelyen nem azért nem akartad elmondani neki, mert nem bízol benne, hanem mert ott mindenki hallja ezért írtad le utána. De ha ennyire értetlen, nem biztos megfogja érteni
ma 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!