Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek érdemes a munkahel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes a munkahelyemen modell lányoknál próbálkoznom?

Figyelt kérdés
Én modellügynökségnél vagyok portás, gondnok és mindenes. Nagyon aranyos kedves csinos lányok járnak hozzánk castingra aztán utána dolgozni is és társai van egy kettő aki megtetszett Csak az a baj hogy hát nem vagyok gazdag egy pocakom is van viszont nagyon jó lenne egy ilyen lányhoz közel kerülni, mit ajánlotok, van egyáltalán esélyem?
2022. nov. 3. 09:43
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Persze.
2022. nov. 3. 09:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon szép lányok az öltözőben már nézegettem őket ahogy öltöznek
2022. nov. 3. 09:46
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Ez viszont bűncselekmény. Ha megtudnám, fel is jelentenélek a lányok helyében.
2022. nov. 3. 09:48
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
HA nézegeted őket az bűncselekmény...
2022. nov. 3. 10:00
 5/9 A kérdező kommentje:
4. Miért már nézni sem szabad?
2022. nov. 3. 10:02
 6/9 anonim ***** válasza:
98%

Nagy kamu kérdés, modoros megfogalmazásból látszik.

Kihegyezve arra hogy pocakos és nem pénzes férfiak felejtség el a jó nőket.

2022. nov. 3. 10:05
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

Kamu

Hogy egy átlag Feri öreg és pocakkal a fiatal modellt akarna.

2022. nov. 3. 10:11
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Próbálkozni lehet csak aztán ne csodálkozz ha sorozatosan és nem a legfinomabb módon leszel pofára ejtve. Még lehet hogy ki is rúgnak az állásodból ha ezt zaklatásnak fogják fel néhányan. Arról hogy mindenki a saját szintjén keresgéljen hallottál már? A te szinted a béka szaros segge körül van, a modellcsajoké meg a sztratoszféra magasságában. Tekintve hogy a csajok általában megtehetik hogy fölfelé válasszanak ezért te valahol a bányában, a barlangi trollok között keresgéld a hozzád illő párt.
2022. nov. 3. 10:12
 9/9 anonim ***** válasza:
95%
Kanus kérdező már elsunnyogott, retteg Orbán Viktor miniszterelnök úr színe elé kerülni.
2022. nov. 3. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!