Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi van akkor, ha a munkahely...

Mi van akkor, ha a munkahely megköveteli, hogy kertes ház zárt udvarában tarthatsz céges autót, de az udvar közös a mamahotellel. Költözzek el, másik családi házba, hogy mamahotel távol legyen ?

Figyelt kérdés
febr. 16. 07:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen nincs. Vagy ha a kedves ügyfélnek nincs zárható udvara, ahová be tudsz parkolni, akkor le kell mondanod? Céges autóra telik a cégnek, de egy szutyok biztosításra már nem?
febr. 16. 07:54
 2/21 A kérdező kommentje:
Havi 100 ezer forinttal több marad a fizetésből, ha otthon tartom a céges kocsit. Elköltöznék, hogy tetszen a nőknek a szülőktől távoli albérlet, meg a busszal munkába járás a céges autó helyett. Albérletbe fasza ember lennék, aki életképesebb, szexibb ?
febr. 16. 07:58
 3/21 A kérdező kommentje:
Havi 300 ezerrel többe van az albérletbe költözés. Albérleti díjat fizetni kell, meg saját autóval kell járni dolgozni. Évi 4 millió forintot most kiszórnék az ablakon egy várakozókkal teli buszmegállóba.
febr. 16. 08:03
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem értesz azon, amit írtam? Nem követelhet ilyet a munkahely! Van a kocsin biztosítás, ami fizet, ha ellopják vagy lekarcolják, esetleg totálkárosra töröd. Arra szólhat a szerződés, hogy csak te vezetheted, használhatod-e privátban, és ha igen, akkor maximum hány km-t havonta. Például a horvát tengerpartra nem azzal fognak elengedni, de például a napi bevásárlás, a gyerek elhozása oviból, egy hétvégi kiruccanás bele szokott férni.

A céges autót ugyanúgy ellophatják meg lezúzhatják akkor is, ha az ügyfélhez mész és az ő háza előtt állsz meg. Vagy csak kertes házas ügyfeleid vannak? Mobilkertész vagy?

Látszik, hogy az életben nem volt céges autód se, nem csak csajod.

febr. 16. 08:30
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Állj ki a ház elé a cégessel. Én sosem viszem be a cégest az udvarra, mert ott a sajátom áll, két autó meg nem fér el bent.

Amúgy meg mi van, ha kiállsz? Valaki odamegy és ellenőrzi? Vagy esetleg ez egy borsodi/szabolcsi cigányfalu, ahol éjszakára nem lehet autót kint hagyni? (Laktam olyan helyen, úgyhogy simán el tudom képzelni. Szomszéd kint hagyta a szakadt autóját, és reggelre kilopták belőle az aksit, stb).

Ha cigánytelep, akkor alapból költözz el, ne azért mert ,,mamahotel". Mas esetben nem értem miért nem lehet kint megállni a ház előtt.

febr. 16. 08:39
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
Miert lenne baj hogy a mamahotel udvarán van?
febr. 16. 08:55
 7/21 A kérdező kommentje:
Ház amiben lakok a mamahotel udvarában van, mert közös az udvar. Kocsi tetején 3x13 létra van, létratartó szerkezettel, mind szinesfém...
febr. 16. 09:11
 8/21 A kérdező kommentje:
Autó tele van informatikai eszközökkel, nehezen beszerezhető, egyedi gyártású műszerekkel. Szerintem hagyjuk a kérdést, mert ha mamahotel 1km belül van, az már nyomi, lúzer, életképtelen ember lehet
febr. 16. 09:14
 9/21 A kérdező kommentje:
Méh telepre beviszik az összedarabolt 40 kilós alu létrát, sokféle rézkábelt pár százezer forintot adnak érte. Én meg hetekig nem tudnék dolgozni, míg mindent újra beszerzünk, legyártják a műszereket. Tűzoltóautót se érdemes az utcán hagyni, mert sok a szinesfém benne, rajta. Jókis akkus flex, csavarozó, akkus láncfűrész jó-fát lopni. Feszítő vágóval fémeket darabolni.
febr. 16. 09:25
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Tehát cigánytelepen laksz. Nem szégyen, mert én is ott laktam, és ott se lehetett kint hagyni semmit 5 percre sem. Most viszont Dunántúlon lakom egy csendes faluban, és itt nyugodt szívvel kint hagyom az autókat.

Költözz el a nyomornegyedből! Attól csak jobb helyek vannak.

febr. 16. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!