Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kiégést határozott szerződés...

Kiégést határozott szerződés esetén hogyan lehet kezelni?

Figyelt kérdés
Július 31-ig van szerződésem egy magyar kkv-nál, egy éve vagyok itt. Jól bedolgoztam magam a céghez, a megrendelők is megbíznak bennem, de egyre inkább összecsapnak a fejem felett a hullámok. Tipikus kkv, hogy folyamatos küzdelem van a megrendelők megtartásáért, mindent de szó szerint, mindent bevállalunk, amit csak kérnek. Pontosabban a főnök a mi nevünkben. Azt mondja, vagy ez vagy a munkanélküliség, választhatunk! Hónapok óta hajtottam, mint az őrült, de kb 2-3 hete egész egyszerűen elkezdtem leereszteni és kezdek arra a pontra eljutni, hogy lszrm az egészet, nem fogok gyomorfekélyt, szívrohamot kapni. Ilyenkor tehetek valamit?

tegnap 17:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

#10: Akkor nagyon egyszerű, megmondod, hogy nem tudsz jobban hajtani, így a leépítést kérnéd veled kezdeni, máris megvan az apropó a határozott idejű szerződés felmondására.

tegnap 18:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát, ha más nem, ez is egy (jogos) megoldás. Köszönöm.
tegnap 19:05
 13/18 anonim ***** válasza:
9. Én megtanultam németül és sokkal jobb dolgom van most itt mint anno otthon, ha tudsz angolul vagy németül sokkal jobb kint
tegnap 19:18
 14/18 anonim ***** válasza:
9-es vagyok: Tudok angolul és itt 99% beszél perfekt angolul, de nem angol a helyi nyelv. Biztos jobb, ha konkrétan mosogatni sem vesznek fel 7 hónapja?
tegnap 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:
@14, ha fel ev alatt megtanulsz alapfokon nemetül akkor jöhetsz hozzänk konyhai kisegitönek
tegnap 21:26
 16/18 anonim ***** válasza:
2 év alatt nem sikerült alapfokon megtanulni a helyi nyelvet úgy hogy 7 hónapja itt élek. Pedig ez könnyebb mint a német.
tegnap 21:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Az embereim zöme nyelvtan nelkül beszeli a nemetet...
tegnap 21:38
 18/18 anonim válasza:
Ebből az egészből csak egyvalaki húz hasznot: a főnök. Kíváncsi lennék rá, ha elmennek a dolgozói,mit fog csinálni egyedül. Azért fenyeget,hogy megtartsa a megfélemlitett kis cselédeit. Ott kell hagyni a p..ba. Neked könnyebb új munkahelyet találni, mint neki új munkaerőt. Új év,új élet.
ma 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!