Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szorongással mennyire érdemes...

Szorongással mennyire érdemes megpróbálni a call centeres munkát?

Figyelt kérdés

Nem ügyfélszolgálat, közvéleménykutatás.

Igazából csak diákmeló és nincs égetően szükségem a munkára. Viszont jó lenne félretenni, meg több jutna a kis hobbiaimra.

Mint kihívás is mozgatja a fantáziámat, pláne mióta a hívásoktól való általános szorongásom megszűnt. Alapvetően úgy botlottam bele a munkába, hogy regisztráltam a diákszövetkezetnél, jelentkeztem egy gyári munkára, aztán felhívtak a diákszövetkezettől, hogy ez érdekel-e. :D

Érdemes lenne megpróbálni?

febr. 5. 22:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
#10 szerencsésebbik eset tekintve, hogy mondjuk engem 2 hónapja nem ért váratlan hívás. Ellenben 3 hete húzok egy időpontfoglalást, mert csak telefonon lehet....
febr. 5. 23:35
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

Én nem vállalnám be, szintén szorongó vagyok.

Elárulod kérlek, hogy hogy sikerült az általános szorongásod megszüntetni?

febr. 5. 23:43
 13/17 A kérdező kommentje:
#12 Elkezdtem magamra erőltetni olyan szituációkat, amiknek a gondolatától szorongok. Vagy hirtelen igent mondtam valamire, amitől szorongtam, aztán szorongásból nem mondtam le. És akkor ha elég ideig együtt élek a szorongással, akkor megszokom, végzem a feladatot szorongva, majd idővel elmúlik...
febr. 5. 23:48
 14/17 anonim ***** válasza:
87%
Már attól is szorongok, hogy a szorongásról olvasok🤣 széttördeltem már a kezeimet.
febr. 5. 23:50
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
Én a hülyéktől szorongok csak.
febr. 5. 23:51
 16/17 anonim ***** válasza:
86%
Vágj bele, nem árt ha kilépsz a komfortzónádból. Az első 1-2 hét kellemetlen, de belejössz, aztán lazán megtanukod kezelni a hülyéket. Csináltam én is pár hónapig, néha egész érdekes emberekbe futottam bele 😁 Abbahagytam, mert jött egy jobb meló és a fülem is kezdett csengeni a folyamatos zaj miatt.
febr. 6. 07:34
 17/17 anonim ***** válasza:
87%
Én bevállaltam online shop call center ügyfélszolgálatot szorongással. Első 2-3 hónap pokol. Utána megszokod, megszilárdulsz. Sok éve már, de a mai napig nem úgy állok az emberekhez mint akkor. Szorongáson sokat segített. De mellé olyan harag és embergyűlölet lett bennem, ami korábban nem volt jelen. Harcolok is ellene minden nap. De ahogy öregszek egyre nehezebb megkülönböztetni mi a helyes és mi nem és kinek van igaza és kinek nincs.
febr. 6. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!