Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szorongással mennyire érdemes...

Szorongással mennyire érdemes megpróbálni a call centeres munkát?

Figyelt kérdés

Nem ügyfélszolgálat, közvéleménykutatás.

Igazából csak diákmeló és nincs égetően szükségem a munkára. Viszont jó lenne félretenni, meg több jutna a kis hobbiaimra.

Mint kihívás is mozgatja a fantáziámat, pláne mióta a hívásoktól való általános szorongásom megszűnt. Alapvetően úgy botlottam bele a munkába, hogy regisztráltam a diákszövetkezetnél, jelentkeztem egy gyári munkára, aztán felhívtak a diákszövetkezettől, hogy ez érdekel-e. :D

Érdemes lenne megpróbálni?

tegnap 22:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
49%
Semennyire..
tegnap 22:40
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Semennyire. Borítékolom, hogy 5 ember elküld a p*csába (és el fog), újra évekig nem fogsz merni a kagylóhoz nyúlni.
tegnap 22:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
2# Fuuuh, ha apám venné fel a kagylót, 1 is elég lenne.. 😬😬😵
tegnap 22:48
 4/15 anonim ***** válasza:
3# 🧟🧟🧟‍♀️🧟‍♂️
tegnap 22:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Masfel evet voltam call centeres, szorongas nelkul is lehoz az eletrol egy-egy ember.
tegnap 22:51
 6/15 anonim ***** válasza:
75%

Nem nagyon érdemes. Sőt szorongva semmit nem nagyon. Inkább menj el előbb orvoshoz.

De úgy is nézheted hogy lehet mégis pont jó hatással lenne rád. Lehet pont ez kell hogy változzon valami.

De ott folyton csorog a telefon van valami mindig..ez a készenléti állapot sem okés

tegnap 22:51
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Nekem aztán nem kell mondanotok, ismerem az ilyen embereket... Nem mimózalelkűeknek való ez a munka. Én félek összetörném ott helyben a telefont, ha elkezdene ordibálni velem.
tegnap 22:53
 8/15 anonim ***** válasza:
54%
Én nem ilyen vagyok, nem vagyok idegbeteg, és nem is szeretem az idegbetegeket, de az ilyen domináns, piros karaktereket nem érdemes zaklatni. Inkább célszerű kitérni az irányából. Én nem tudnám csinálni a callcentert, második ökör után ráraknám a vonalat..
tegnap 22:58
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
Semennyire. Az ilyen közvéleménykutatásos hívásoknál az még a jobbik eset, ha csak rád teszik a telefont. Azt viszont, sajnálom, de a jelenlegi morális állapotokat látva, szinte teljes biztossággal merem mondani, hogy lennének jópáran, akik kérdésektől függetlenül is melegebb tájra küldenének, szinte azonnal. Ezek pedig nagyon nem tennének jót a szorongásnak.
tegnap 23:07
 10/15 A kérdező kommentje:

Igazából én anno úgy szorongtam a hívásoktól, hogy ha váratlanul ért. Itt meg nem érne váratlanul, mert nekem kéne embereket hívogatni, hogy érdektelen baromságokat kérdezgessek leírt sablon szöveg alapján.

Idegenektől érkező verbális agresszió nem szokott meghatni, azt még el is tudnám viselni. A szorongásaim az új helyzetekre irányulnak leginkább.

tegnap 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!