Ezek után már nem érdemes jelentkezni, igaz?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy diákmunkára még december végén. Előző héten hívtak a szövetkezettől, de nem tudtam felvenni a telefont, ezért hagytak e-mailt, hogy ha még aktuáis a dolog, akkor jelezzem. Nos, azon a héten eléggé ki voltam borulva, sok a vizsgám, itthon is feszültség van, nagyon szorongtam, ezért halogattam a válaszadást, végül nem írtam semmit. Most viszont újra felmerült, hogy csak kéne az a munka, de ezek után már félek, hogy fekete listára kerültem, vagy ilyesmi.2021. jan. 17. 14:52
1/3 anonim válasza:
Szia!Nem volt túl jó húzás hogy nem írtál vissza legalább annyit hogy már nem aktuális vagy ilyesmi az biztos,de egy próbát megérne.Írsz nekik hogy nem tudtál válaszolni családi okok miatt és elnézést kérsz emiatt aztán írod hogy érdekelne a munka ha még aktuális.Ha kell nekik hirtelen valaki akkor még lehet esélyed.
2/3 anonim válasza:
Nem tudom létezik-e fekete lista, vagy az egyetemisták szeretnek erre hivatkozni ha valami diákmunka nem jön össze. De szerintem ha még egy diákmunkás e-mail-re sem voltál képes egy hétig válaszolni, akkor engedd el. Először dolgozz magadon egy kicsit.
3/3 anonim válasza:
Nem volt a legszerencsésebb,az tény,de sztm egy próbát megér,max.nem sikerül.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!