Én lennék nagyon gyenge, vagy érdemes lenne váltanom?
Mindenkepp valtanek, nem normalis es egeszseges, h par nap utan gyomorideggel jarsz be.
A vendeglatas nem valo mindenkinek, porogni kell, mindig kedvesnek mosolygosnak lenni, extrovertaltaknak inkabb.
A tiedhez hasonlo a szemelyisegem, es en is dolgoztam egy keveset felszolgalokent. A vendegek visszajeltesei alapjan sikeres voltam, meg hasonlo munkakat is ajanlottak, de amint tudtam valtottam mas teruletre, mert introvertaltkent szamomra nagyon kimerito volt ez a fajta munka.
Szerintem neked ehhez meg hozzajon a nem tul kedves es segitokesz munkatarsad b.szogatasa is.
Probalj meg masmilyen jellegu munkakat. Tolts ki szemelyisegteszteket, h milyen munka lenne testhezallo
Megértem, hogy nem akarsz a szüleidnek csalódást okozni, de ne ez legyen a fő motiváció, sőt.
Amúgy meg éppen ezért ha kérdezik, nyugodtan mondd el, hogy nagyon rossz a benti hangulat, stb. nehezen viseled, de igyekszel... így ha esetleg emiatt mennél, az nem érné váratlanul őket, jobban megértenék, és kevésbé csalódnának. (pláne ha vallásosak vagytok és mondod, hogy folyamatos Istenkáromlás van pl.)
Bizonyos szint felett nem megyünk bizonyos szint alá, de azért olyasmit megjegyezhetsz, hogy azért látod, neki sem volt gyerekszobája.
Harmadik lehetőség, hogy a fő hangadóval próbálsz meg valahogy összehaverkodni, kijönni, kibékülni, vagy legalábbis megértettni a helyzeted. Akkor talán ő leszáll rólad, és úgy a többiek sem hőbörögnek annyit.
Nem biztos, hogy gonoszságból csinálják, lehet, hogy tényleg náluk ez az alap, és meg kell nekik valamit magyarázni... pl. hogy te szeretnél jól teljesíteni, de a stressz alatt mindenki rosszabbul teljesít, és ha te rosszabbul teljesítesz, az nekik is rossz, mert több munkájuk lesz, szóval már csak ezért is érdemes lenne összetartani. Oszt hívd meg őket egy sörre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!