Érdemes most munkahelyet váltani?
Arra gondolok hogy úgy fest egy nagyobb gazdasági válság küszöbén vagyunk.És minél tovább tart a háború, esetleg elfajul, annál durvább jövőre számíthatunk.
Nagyon nem érzem jól magam a jelenlegi munkahelyen.Valószínű most még azért találnék munkát...csak ha később rosszabbodik a helyzet, akkor valószínű az "újakat" küldik el először.Persze ha rendeződik a helyzet, és újra beindul a termelés akkor megint sok lesz a munkalehetőség.
Nagyon szeretnék már váltani, de most egy kis fék van a jelenlegi helyzet miatt bennem.Van azért tartalékom...de ez is olyan hogy ki tudja milyen világ jön.Gyűjtögeti az ember a pénzét, aztán simán benne van a pakliban hogy semmit nem fog érni, vagy egyszerűen elveszik és semmissé válik.
Erre nincs egyetemleges jó válasz.
Kellenének olyan infók, mint nemed, korod, végezettséged, tapasztalatod, nyelvtudásod, lakóhelyed, költözési hajlandóságod, meg még pár dolog
16 év szakmai tapasztalat van mögöttem.A fémmegmunkálás terén dolgozom.2 munkahelyem volt eddig, mindegyik helyen 8 évet töltöttem.
Győr-Moson-Sopron megyében élek.És mindenképpen csak megyén belül tudom elképzelni a váltást.
És mi az a tapasztalat?
Betanított gépkezelő, vagy minősített heggesztő? Ahogy írtam, nagyon nem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!