Ha így beszélnek velem a munkahelyen akkor érdemes váltani?
Velem is pontosan így viselkedett az egyik kollegina. Igaz, hogy én többért dolgoztam, de minden igyekezetem ellenére. Értsétek úgy, hogy nem vagyok lusta disznó + talán még értelmes is vagyok. Nagyon rosszul esett és próbáltam beszélni vele. De nem változott.
Nem kellene eltűrni ezt. Mégha azzal takaróznak a tapasztaltabbak, hogy velük is ezt csinálták gyakornokként. Oda ne rohanjak már!
Most táppénzen vagyok, mert babát várok. Hmm alig akartak elengedni, mert hát én mindent megcsinálok. Terhesen 3 ember munkáját végeztem, a 21. hétig bírtam. Néha bemegyek, de persze mondják, hogy jöhetnék dolgozni, annyi számla van. :D Kibújt a szeg a zsákból.
Ha méltatlanul bánnak veled, lépj! Én se biztos, hogy visszamegyek oda.
4-es vagyok. Ha elmentem táppénzre - akár a gyerkőc, akár saját magam miatt -, én voltam a rossz, mert cserbenhagytam őket.
Merthogy ők sose mennek el táppénzre. Mindig ezzel zargattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!