Érdemes kiállni magunkért a munkahelyen?
Ez elég hülye kérdés.
Szerinted ki fogja azt mondani hogy nem érdemes?
Pl. mész utcán, és majd valaki itt azt javasolja hogy üttesd le magad hajléktalanokkal??
Amúgy a kérdésre a válasz, ha nem állsz ki magadért sokáig nem leszel a munkahelyen az biztos. Egy-két szarkeverő mindenhol van, olyan nincs hogy nem lenne aki azért jár be hogy szivasson valakit.
"Szerinted ki fogja azt mondani hogy nem érdemes?"
A kérdést direkt így tettem fel. Mert azt tapasztaltam, hogy sokan vannak, akik nem állnak ki magukért és csak nyelnek. Gondolom, ők úgy vannak vele, hogy nem érdemes vagy nem tudom mi lehet az oka ha valaki mindent elvisel.
Az a baj, h a magyar munkahelyek legtobbje gaz abbol a szempontbol, h folyamatosan ereztetik az emberrel, h ha vmi nem tetszik, el lehet menni, m ugyis 100 masik jelentkezo jon a helyere. Ereztetik az emberrel, h helyettesitheto, es ha megprobal kiallni az egyebkent ot jogosan megilleto dolgokert, akkor jon ez a duma, h akkor lehet menni. M ugyebar ki akarna evekig pereskedni a munkaltatoval egy csomo penzert??!
Sajnos sokan ezert nyelnek a munkahelyen, vagy eppen csendesen tovabballnak.
Mondjuk ha már itt tartunk, abban még nem sikerült 1-ről a 2-re jutni, mi van akkor ha pár ember nem szeretné hogy én annál a cégnél dolgozzam ahol dolgozom, vagy jobban mondva a többség úgy akarja.
Na ilyenkor mi van??
Én ilyenkor szépen odébb állok, van diplomám, valahova mindig felvesznek, de ilyenkor pl. mi a megoldás?
""Lázadókat leverni""?
Mi a helyes?
Igen érdemes....
De tudnod kell, bármi is legyen az se biztos, hogy maradsz, vagy jól fogsz kijönni belőle
Ha azért piszkálnak, mert ki akarnak túrni, akkor úgyis ki fognak túrni előbb vagy utóbb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!