Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Előfordult már veletek, hogy...

Előfordult már veletek, hogy úgy jutottatok előrébb egy munkahelyen, hogy csak a munkátok miatt történt?

Figyelt kérdés
Vagy ismertek ilyen embert? Akinek úgy sikerült valahol előrébb jutni, hogy nem nyalizott, nem túlórázta szét magát és nem a rokona vagy puszipajtása valakinek? Aki csak simán a munkaideje alatt teljesített úgy, hogy tökéletesen meg voltak vele elégedve és ezáltal jutott előrébb, mind tudásában, mind fizetésben.
2017. febr. 2. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"Előfordult már veletek, hogy úgy jutottatok előrébb egy munkahelyen, hogy csak a munkátok miatt történt?"

Természetesen igen, számomra ez az EGYYEDÜLI mód, ahogy valamire lehet jutni.

2017. febr. 2. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen létezik??? Pofám leszakad. Én mondjuk eljátszottam egy munkahelyen hogy én vagyok mister pokerface, tettek rá célzást hogy ezt meg azt kellene, mármint nyalizni, nem érdekelt, úgy vágtak ki mint a huzat.
2017. febr. 2. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki akar olyan helyen dolgozni, ahol az emberek nem a munkámmal meg a szakmai képességeimmel vannak elfoglalva?
2017. febr. 2. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig nem egy munkahelyen belül, hanem munkahelyváltással jutottam mindig előrébb
2017. febr. 2. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyébként, úgy jutottam előre, hogy felmondtam, ha ellehetetlenült a helyzet, majd új munkahely.
2017. febr. 2. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én még sehol sem jutottam előrébb.

De érdekesség: Amikor közmunkát végeztem a környezetgazdálkodásban, akkor az ott dolgozó kb. 10 állandós (tehát valaha őket is segélyről hívták be, csak utána átvette őket a cég) közül külön-külön mindegyik azt állította magáról, hogy ő az egyetlen, aki a jó munkája miatt lett állandosítva, az összes többi nyalt. :)

2017. febr. 3. 07:32
 7/8 A kérdező kommentje:
6. hát igen, így nehéz reális képet kapni :)
2017. febr. 3. 07:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Nos, én helyettesként kerültem a céghez, majd amikor a közvetlen felettesem elment a cégtől, akkor kézenfekvőnek tűnt, hogy engem tesznek a helyére és nekem lesz helyettesem, akinek ismét van ideje beletanulni a dolgokba.

Jelenleg ott tartunk, hogyha az egyel nagyobb főnököm, vagy is a jelenlegi közvetlen felettesem elmenne, ami nagyon valószínű a közeljövőben, akkor már pedzegetik, hogy ismét engem tennének egy lépcsővel feljebb.

Majd meglátjuk. Örülök a bizalomnak.

Nem túlóráztam magam agyon ezért, nem vagyok senkinek se fia se borja, nem feküdtem össze senkivel az előrelépésért (nő a nagy főnök és én is az vagyok :D), stb.

Szóval van ilyen, csak hát "kihalásos alapon" megy.

Ha valaki beválik, akkor addig van a posztján, amíg elő nem léptetik, vagy amíg el nem megy.

2017. febr. 4. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!