Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik emberekkel foglalkoznak,...

Akik emberekkel foglalkoznak, hogy bírják elviselni a bunkókat?

Figyelt kérdés

Én személy szerint képtelen lennék szó nélkül hagyni hogy no reason bunkóskodjanak velem.

Simán megmondanám, hogy nekem ne pattogjon és tegye magát alapállásba.

Igen, én nem lennék se jó kasszás, se jó vendéglátós. :)

De akik ott vannak, hogy tudják lenyelni az ok nélküli bunkóságot? Értem én, hogy megélhetés meg pénz, de egy idő után akkor is betelik a pohár.

jan. 26. 10:52
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
70%
39 Csak vigyazni kell, hogy ne ess at a nagy vedekezesben a masik oldalra. Pl. ha mar magad felett erzel valakit es automatikusan bunkozni kezdesz vele, vedelembol, es eszre sem veszed...
jan. 26. 17:10
 42/52 anonim ***** válasza:
48%
41# Pont ezt írtam, hogy alapból senkivel sem vagyok bunkó, csak akkor, ha oktalanul bunkó velem valaki. Minden a nyitólépéstől függ, mint a sakkban. Ha valaki bunkón indít, hasonló lépésre, válaszreakcióra számíthat tőlem.
jan. 26. 17:15
 43/52 anonim ***** válasza:
34%
42 Na igen, csak a magadfajtak szoktak tulerzekenyulni es mar egy rosszul sikerult hanglejtesemre vagy arcizom rangasomra is bunkozni, mint a haz. :)
jan. 26. 17:16
 44/52 anonim ***** válasza:
35%
42-es vagyok. Maradjunk a sakkos példánál. Lényegében minden a kezdőlépéstől függ, a kezdőlépés határozza meg az egész sakkjátszma kimenetelét, stílusát. Az, hogy "világos" hogy lép legelőször. Az erre adott válaszlépések lényegében már csak reakciók.
jan. 26. 17:19
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
29: Ó, igen! Én is nem egy olyan gyári melóst láttam, aki a legkisebb felelősségel járó tucatmunkát végezte a gyáron belül, de valamiért fontos kulcsembernek képzelte magát, aki nélkül becsődölne az üzem.
jan. 26. 17:49
 46/52 anonim ***** válasza:
72%
felelősségel=felelősséggel
jan. 26. 17:50
 47/52 anonim ***** válasza:
0%
44 Ezek az autizmus jelei.
jan. 26. 19:00
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, szerintem hosszú évekig, rendszeresen, verbálisan zaklatni, érzelmileg kicsinálni valakit nagyobb bűn, mint egy pofon mondjuk.. Én nem értem az ilyen provokátorokat... És csodálkoznak, ha valaki lekever nekik egyet. Mert ezt hozzák ki a másikból.
jan. 26. 19:12
 49/52 anonim ***** válasza:
100%
De a minimum, hogy kiosztom az ilyen bunkót. Elegem van már a tahókból.
jan. 26. 19:17
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell állati szintre se lemenni, verekedni, de szembesíteni kell az ilyen vadbarmot a viselkedésével, leállítani. A hallgatás az lényegében az, hogy adod a lovat alá, miközben provokál. Nem durván, de határozottan kell az ilyet kiosztani. Egy idő után hiperérzékeny lesz az ember az ilyenekre.
jan. 26. 19:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!