Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik emberekkel foglalkoznak,...

Akik emberekkel foglalkoznak, hogy bírják elviselni a bunkókat?

Figyelt kérdés

Én személy szerint képtelen lennék szó nélkül hagyni hogy no reason bunkóskodjanak velem.

Simán megmondanám, hogy nekem ne pattogjon és tegye magát alapállásba.

Igen, én nem lennék se jó kasszás, se jó vendéglátós. :)

De akik ott vannak, hogy tudják lenyelni az ok nélküli bunkóságot? Értem én, hogy megélhetés meg pénz, de egy idő után akkor is betelik a pohár.

tegnap 10:52
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
90%
Mentálisan stabilak mondjuk?
tegnap 10:59
 2/51 anonim ***** válasza:
89%
Türelmesnek és erős idegzetűnek születni kell.
tegnap 11:00
 3/51 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem kell lenyelni, ez némely buzgó munkaadó elvárása, hogy mindig a vendégnek van igaza és le kell nyelni. Ezek még sosem dolgoztak ebben a munkakörben, csak alkalmazottat "tartanak".

A stílus a modor nem mindegy, hogy intézed.

tegnap 11:01
 4/51 anonim ***** válasza:
100%

Mentős vagyok. Ha egyenruha van rajtam akkor vissza tudom fogni magam.

Ha nincs akkor azért nem lennék ennyire türelmes.

tegnap 11:02
 5/51 anonim ***** válasza:
89%
Úgy, hogy utána kiröhögik őket a kollégákkal. Ez sokat segít.
tegnap 11:09
 6/51 anonim ***** válasza:
0%
Miért a feltételes mód? Csak a neten mered jól megmondani a magadét? :D
tegnap 11:13
 7/51 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor eladó voltam egy kkv-nál, a főnök simán visszabunkózott az olyan vevőknek és nekünk is mondta, hogy aki idióta, azt rakjuk helyre nyugodtan, hülyék inkább ne vásároljanak nála.😃 Így nem volt nehéz, hogy nem volt kötelező kedvesnek lenni mindenkivel. Nyilván a normálisakkal azok voltunk, szerencsére több volt a jó fej vevő, mint a bolond.
tegnap 11:13
 8/51 anonim ***** válasza:
100%
Területi képviselő vagyok B2B szektorban. Ebből áll a munkám egy része, hogy a bunkókat kezelem. Soha nem szabad hagyni nekik meg lenyelni ha nem megfelelően viselkednek. Ez nekik csak pozitív megerősítés "Há he,hogy megmondtam neki nem is tud semmit mondani". Szituációhoz és bunkósági fokhoz mérve mindig meg kell jegyezni ha valami nem tetszik.
tegnap 11:16
 9/51 A kérdező kommentje:
6-os! Mivel gyárban dolgozom, ezért nem kell embereket kiszolgálnom semmilyen formában. Itt maximum a főnökkel van néha konfliktusom.
tegnap 11:17
 10/51 Fragments of Fantasy ***** válasza:
32%
Visszavágni rosszabb, mint szó nélkül hagyni.
tegnap 11:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!