Akik emberekkel foglalkoznak, hogy bírják elviselni a bunkókat?
Figyelt kérdés
Én személy szerint képtelen lennék szó nélkül hagyni hogy no reason bunkóskodjanak velem.
Simán megmondanám, hogy nekem ne pattogjon és tegye magát alapállásba.
Igen, én nem lennék se jó kasszás, se jó vendéglátós. :)
De akik ott vannak, hogy tudják lenyelni az ok nélküli bunkóságot? Értem én, hogy megélhetés meg pénz, de egy idő után akkor is betelik a pohár.
tegnapelőtt 10:52
31/51 A kérdező kommentje:
Csak a diplomás az ember. Mindenki másba kár a levegő is.
tegnapelőtt 16:20
32/51 anonim válasza:
Nem, nem ezt írtam. Írtam is, vannak kivételek.. Azt írtam, hogy a fizikai dolgozók TÖBBSÉGE ilyen bunkó, paraszt mentalitású. És ezt nem értem, mirefel...
33/51 anonim válasza:
Ti aztán jól lenézitek az embereket.
34/51 anonim válasza:
32# És nem holmi légből kapott dolog, tapasztalatok alapján írom. Kinek nem inge..
35/51 anonim válasza:
33 Fogalmad nincs, miket beszelsz. Ez tipikusan a kisebbsegi komplexus jele. Pl ha en beszelgetesbe keveredek a szerelovel, es megkerdi mit tanulok, ha elmondom, hogy orvostanhallgato vagyok, mar huzza is a szajat. Irigyseg, kisebbsegi komplexus, frusztracio... ez a ti bajotok, a "munkasosztaly" betegsege.
36/51 A kérdező kommentje:
És ti mire fel vagytok olyan nagyképűek? Egy papír miatt?
tegnapelőtt 16:31
37/51 anonim válasza:
36# Nem, nem a papír miatt.. Amiatt vagyok nagyképű, hogy én EMBER maradtam, és nem vagyok bunkó, mint egyesek. Én papírral sem megyek le parasztba, ők meg papír nélkül is!
38/51 A kérdező kommentje:
De itt mutatod, hogy igenis lementél, mert az írásod alapján akkora az arcod, hogy csoda hogy az ajtón befér.
tegnapelőtt 16:36
39/51 anonim válasza:
38# Nem, ez nem nagyarcúság. Ezt önbecsülésnek hívják. Rongyként csak azzal bánhatnak, aki HAGYJA. Alapvetően kedves embernek tartom magamat, nyitólépésből sosem vagyok bunkó senkivel. De az érdekeimért, és a becsületemért mindig is harcolni fogok, ki fogok állni saját magamért. Akkor is, ha pár bunkónak ez nem tetszik.
40/51 anonim válasza:
Kedvesnek lenni meg nem azt jelenti, hogy hagyom, hogy keresztülgázoljanak rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!