Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik emberekkel foglalkoznak,...

Akik emberekkel foglalkoznak, hogy bírják elviselni a bunkókat?

Figyelt kérdés

Én személy szerint képtelen lennék szó nélkül hagyni hogy no reason bunkóskodjanak velem.

Simán megmondanám, hogy nekem ne pattogjon és tegye magát alapállásba.

Igen, én nem lennék se jó kasszás, se jó vendéglátós. :)

De akik ott vannak, hogy tudják lenyelni az ok nélküli bunkóságot? Értem én, hogy megélhetés meg pénz, de egy idő után akkor is betelik a pohár.

tegnapelőtt 10:52
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
86%
Ha meg mindenféle hülyének visszaszólsz, akkor az egész életed egy háborúskodás lesz. Minden fán nő ilyen idióta sajnos. Ha meg kihoz a sodrodból, elérte a célját, mert végtére is pont ezt akarta.
tegnapelőtt 12:54
 22/51 anonim ***** válasza:
81%
Egy idő után totál belefárad a zember és mindenkivel ugyanúgy bán.
tegnapelőtt 13:27
 23/51 anonim ***** válasza:
0%
Ráadásul az ilyen bunkó emberek jellemzően olyan munkákat végeznek, amik már 100%-ban helyettesíthetőek lehetnének robotokkal, pl bolti eladók, kasszások, gyári dolgozók. Ezeket 100%-ban robotizálni, gépiesíteni lehetne, úgyhogy nem is értem, mire van ilyen nagy arcuk..
tegnapelőtt 14:11
 24/51 A kérdező kommentje:

Ha minden robotizálva lesz, akkor a sok nagymellényű mérnöknek sem lesz munkája, mert nagyon gyorsan telített lesz a szakma, mivel pár ember elfogja tudni végezni a munkát.

Aztán nem lesz végül az emberek 99%-nak munkája, de természetesen te biztosan abban az 1%-ban leszel kedves utolsó. Mindenki azt hiszi, hogy őt nem falhatja fel a tigris, aztán megy a pofára esés.

tegnapelőtt 14:38
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

Vállalkozó vagyok, ha olyan jön, aki tahó, azt egyszerűen leépítem és többet nem jön.

Más területen, alkalmazottként is jól tudtam az ilyeneket kezelni. Nem kell hajbókolni minden idiótának a vendéglátásban sem, megvan ennek is a módja.

tegnapelőtt 14:54
 26/51 anonim ***** válasza:
15%

24# Pedig így van. Ezeket a munkákat 100%-ban gépesíteni lehetne. Már vannak önkiszolgáló kasszák, robotok tudnak árut is tölteni, pakolni stb.. Ma már könnyebb, és bonyolultabb fizikai munkákat simán elvégeznek robotok, mert semmi hozzáadott szellemi tudás, és érték nem kell ezekhez. Főleg, hogy M.I. is van már.

És mégis, tapasztalataim alapján ezeknek a fizikai dolgozóknak van a legnagyobb mellényük, a legnagyobb pofájuk, nagyon bunkók, csak tudnám mire..?? A semmire.. És amikor 8 érettségis bunkók ordibálnak a pofámba, meg flegmáznak, az baromi idegesítő, hovatovább szánalmas, röhejes... Egyetemet kellett volna végezni, nem a másikat csicskítani!!

tegnapelőtt 15:06
 27/51 anonim ***** válasza:
26# *8 osztályos bunkók.
tegnapelőtt 15:07
 28/51 anonim ***** válasza:
74%
#26 Egyetértek. És tegyük hozzá, hogy legelőször a robotok a legegyszerűbb munkákat fogják elvenni, nem a magas szaktudást igénylőeket. Persze, előbb-utóbb mindenkit érinteni fog. Viszont egy magas szinten képzett ember át tudja magát képezni az igényeknek megfelelően, pl. egy orvos orvosi informatikussá, de mérnökökre is szükség lesz a gépek kezeléséhez, az is biztos. Míg mondjuk egy építőmunkás suttyó helyett már összerakja a 3D printer a házat, sokkal stabilabban és költséghatékonyabban.
tegnapelőtt 15:26
 29/51 anonim ***** válasza:
83%
Persze tisztelet a kivételnek, de nagyon sok bunkó gyári munkást, meg eladót ismertem, akik olyan nagyra vannak a 8 osztályukkal, de emelett olyan nagy pofájuk van, mint a bécsi kapu...
tegnapelőtt 15:33
 30/51 A kérdező kommentje:
A magadfajták miatt született meg ez a kérdés.
tegnapelőtt 16:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!