Akik emberekkel foglalkoznak, hogy bírják elviselni a bunkókat?
Én személy szerint képtelen lennék szó nélkül hagyni hogy no reason bunkóskodjanak velem.
Simán megmondanám, hogy nekem ne pattogjon és tegye magát alapállásba.
Igen, én nem lennék se jó kasszás, se jó vendéglátós. :)
De akik ott vannak, hogy tudják lenyelni az ok nélküli bunkóságot? Értem én, hogy megélhetés meg pénz, de egy idő után akkor is betelik a pohár.
Ha minden robotizálva lesz, akkor a sok nagymellényű mérnöknek sem lesz munkája, mert nagyon gyorsan telített lesz a szakma, mivel pár ember elfogja tudni végezni a munkát.
Aztán nem lesz végül az emberek 99%-nak munkája, de természetesen te biztosan abban az 1%-ban leszel kedves utolsó. Mindenki azt hiszi, hogy őt nem falhatja fel a tigris, aztán megy a pofára esés.
Vállalkozó vagyok, ha olyan jön, aki tahó, azt egyszerűen leépítem és többet nem jön.
Más területen, alkalmazottként is jól tudtam az ilyeneket kezelni. Nem kell hajbókolni minden idiótának a vendéglátásban sem, megvan ennek is a módja.
24# Pedig így van. Ezeket a munkákat 100%-ban gépesíteni lehetne. Már vannak önkiszolgáló kasszák, robotok tudnak árut is tölteni, pakolni stb.. Ma már könnyebb, és bonyolultabb fizikai munkákat simán elvégeznek robotok, mert semmi hozzáadott szellemi tudás, és érték nem kell ezekhez. Főleg, hogy M.I. is van már.
És mégis, tapasztalataim alapján ezeknek a fizikai dolgozóknak van a legnagyobb mellényük, a legnagyobb pofájuk, nagyon bunkók, csak tudnám mire..?? A semmire.. És amikor 8 érettségis bunkók ordibálnak a pofámba, meg flegmáznak, az baromi idegesítő, hovatovább szánalmas, röhejes... Egyetemet kellett volna végezni, nem a másikat csicskítani!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!