Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik emberekkel foglalkoznak,...

Akik emberekkel foglalkoznak, hogy bírják elviselni a bunkókat?

Figyelt kérdés

Én személy szerint képtelen lennék szó nélkül hagyni hogy no reason bunkóskodjanak velem.

Simán megmondanám, hogy nekem ne pattogjon és tegye magát alapállásba.

Igen, én nem lennék se jó kasszás, se jó vendéglátós. :)

De akik ott vannak, hogy tudják lenyelni az ok nélküli bunkóságot? Értem én, hogy megélhetés meg pénz, de egy idő után akkor is betelik a pohár.

tegnapelőtt 10:52
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

Szerintem nem!

Én buszsofőrrel kaptam már össze, hogy késett 20 percet és ahelyett hogy haladt volna a bérletek beolvasásával húzta az időt.

tegnapelőtt 11:28
 12/51 anonim ***** válasza:
84%
Visszavágni nem rosszabb. Viszont attól hogy ő bunkó neked nem kell annak lenni. Határozottan ki kell jelenteni hogy a probléma kezelhető a minősíthetetlen stílus nélkül is, és csak úgy vagy hajlandó tovább kommunikálni vele ha normális hangnemben kerestek megoldást. Van olyan aki ezt megérti, van aki nem. Azt ott kell hagyni, hisztizzen csak. Úgyis a cég van erőfölényben. Mit csinál szerencsétlen? Visszajön dühében a búcsús gáz-riasztójával refund helyett 2 év felfüggesztettért?
tegnapelőtt 11:31
 13/51 A kérdező kommentje:
2025-ben pl közöséggi oldalakon elterjeszti, hogy bunkók dolgoznak az adott helyen és nem éri meg odamenni. A birka effektus miatt már le is van húzva a hely.
tegnapelőtt 11:33
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
Nos, az sem mindegy, hogy NEKED kérdező mekkora érzelmi intelligenciád van. Egyrészt nem kell magadra venni, amit a másik mond, mert az őt minősíti. Másrészt ahány ház, annyiféle szokás, nagyon sokan "rosszul szocializáltak", nem feltétlenül szándékosan bunkóznak, csupán egy bunkó mucsai környezetből származnak és nem veszik észre magukat. Meg mindenkinek más az is, hogy mi számít bunkózásnak.
tegnapelőtt 11:52
 15/51 anonim ***** válasza:
38%
Az a baj, hogyha meg visszavágsz neki, akkor felfújja magát, mint egy varangyos béka, és kétszeres erővel mondja a magáét. Ezek ilyenek..
tegnapelőtt 11:53
 16/51 anonim ***** válasza:
100%
14 vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy én dolgoztam kasszásként és call centerben is. Vannak/voltak kollégák, akik mindenen megsértődtek, én csak az egyértelmű bunkózáson. Szóval ez mindenkinek más. Az emberek többsége azért képes disztinguálni a maga szintjén, még ha egy C-telepről vagy faluról jött, akkor is. Persze van, aki a tájszóláson vagy a helózáson is besértődik...
tegnapelőtt 11:54
 17/51 anonim ***** válasza:
70%
És az ilyenekhez pont nem jut el az üzenet, mert érzelmi fogyatékosak.
tegnapelőtt 11:54
 18/51 anonim ***** válasza:
56%
Amúgy fordítsuk meg, olyan is van, amikor az a bunkó, aki emberekkel foglalkozik. Az meg ne menjen ilyen pályára. De ma már a kasszákat is automatizálják, és a világ is egyre inkább abba az irányba megy, hogy az embert felváltják a robotok, és az AI. Azok nem bunkóznak.
tegnapelőtt 11:56
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszból írom, hogy okkal mondják, nem mindenkinek való az ilyesfajta munka. Nagyon sok türelem, önkontroll kell némelyik vendéghez. Viszont nem kell mindent lenyelni, nem szabad mindent hagyni, tűrni, arra azonban oda kell figyelni, ezt hogyan fejezed ki.
tegnapelőtt 11:58
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
Általában úgy foglalkozom velük, hogy "aham igen jaja igaza van, persze...óóó ki nem sz@rja le mit gondolsz"
tegnapelőtt 12:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!