?Emberekkel kell foglalkoznom mint fodrász de csendes vagyok csak azt kérdezem meg amit nagyon muszáj mert a munkámra koncentrálok anélkül nem tudok szép munkát végezni nehezemre esik kétféle figyelni így meg nem bővül a vendégköröm
Figyelt kérdés
És kínos is néha a csend.
Ti mit tennétek?
2022. aug. 25. 19:01
1/22 anonim válasza:
Én bírnálak,én is utálom ha faggatóznak.
2/22 A kérdező kommentje:
Hosszútávon szerintem nem egészséges de a feleséged beszédnek sincs ertelme
2022. aug. 25. 19:08
5/22 A kérdező kommentje:
Felesleges 😂
2022. aug. 25. 19:11
6/22 anonim válasza:
Énekelj valamit közben, úgy nincs gond .
7/22 anonim válasza:
Szerintem ez pozitívum, hogy a munkád minőségére akarsz oda figyelni, nem kell mindig a szófosás. Az ügyfél is ált kikapcsolódni jár oda, nem a magánéletét kibeszélni.
8/22 anonim válasza:
Én örülnék, hogy bambulhatok, nem kell a magánéletélemről beszélni.
9/22 anonim válasza:
ha jó hajat csinálsz, akkor lesz vendég.
én bírom, ha nem kell csacsogni. nem azért megyek fodrászhoz.
de egyébként az időjárás jó téma, ha meg a vendég mond valamit, csak kérdezz és akkor ő beszél. az is lehet, hogy csak te érzed kínosnak a csendet, mert azt gondolod, hogy beszélni kéne
10/22 anonim válasza:
Legyél férfifodrász vagy vállal férfiakat is. A nők szeretnék csevegni, a férfiak értékelik, ha bambulhatnak. De a nők között is vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!