Mennyire nehéz jól fizetett fodrásznak lenni manapság?
Figyelt kérdés
Régóta gondolkozom azon, hogy lennék fodrász, de tartok tőle, hogy nem lenne kifizetődő. Nem saját szalont szeretnék..2021. jan. 14. 16:39
1/4 anonim válasza:
Szia!Ha jól dolgozol akkor nem keresel rosszul de azért nem ebből fogsz meggazdagodni,mert rengeteg jobbnál jobb fodrász van országszerte.Kialakult vendégkörrel a legjobb
2/4 anonim válasza:
Még annyit hogy nekem műkörmös szakmám van,de nem jutottam vele semmire mert annyian vannak hogy én mint kezdő nem jutottam volna előre.
3/4 anonim válasza:
Fodrásznak egyéni vállalkozóként éri meg lenni. Ehhez kapcsolati és anyagi tőke szükséges. Az eleje nehéz, de ha már van egy kialakult vendégkör, nagyon jól lehet keresni.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon nehéz. Egyrészt jó szakembernek kell lenni és az aktuális trendek mellett ismerned kell a különböző termékeket és technikákat, amik folyamatosan változnak - mindezt nem fogod a képzés során elsajátítani, nagyon sok gyakorlásra van szükség és ez tipikusan olyan szakma, ami folyamatos fejlődést igényel. Az is idő, hogy kialakítsd a vendégköröd és legyen egy általános jó hírneved. Valamint hacsak nem alkalmazottként szeretnél dolgozni, akkor pénzre is jócskán szükség van, ami az elején még nem fog rögtön megtérülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!