Nagyobb multinacionális cégeknél mi a menete a beajánlásnak?
Figyelt kérdés
Tehát, ha engem be akar ajánlani egy ott dolgozó, akkor a gyakorlatban ez hogy néz ki, mi a menete?ma 02:48
1/19 anonim válasza:
Van munkatársajánló nyomtatvány. Kitölti, bedobja a HR-hez és kész.
2/19 anonim válasza:
Nálunk van erre egy oldal, onnan kiküldök neki egy emailt, amin keresztül tud jelentkezni egy bizonyos pozícióra.
3/19 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
ma 10:40
4/19 A kérdező kommentje:
Még egy ad hoc kérdés. Mi a helyzet abban az esetben, ha nem konkrét pozícióra ajánlotok be valakit?
ma 10:49
5/19 anonim válasza:
Olyan nincs. A cég keres embereket, nem te keresel céget.
6/19 A kérdező kommentje:
Pedig így ajánlott be egy ismerősöm az új helyén, úgyhogy valaminek lennie kell.
ma 11:12
7/19 anonim válasza:
Hát, akkor valószínűleg semmi nem lesz xd
Csak azért hogy legyen plusz egy emberük nem fognak felvenni. Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy elrakták szépen az önéletrajzodat, aztán majd mikor keresnek embert előveszik.
8/19 A kérdező kommentje:
Tehát bekerült egy adatbázisba és amikor új embert keresnek, akkor majd futtatják a bázist és vagy kidob a rendszer vagy nem?
ma 11:23
9/19 anonim válasza:
Nem mondom biztosra, a multik sem homogén massza, vannak különbségek. Én ezt tudom elképzelni.
10/19 anonim válasza:
Nálunk van egy oldal, konkrét meghirdetett pozikkal. Rábökök, hgoy "invite a friend" és beírom a mailcímet, nevet, kimegy a mail... a HR meg b*đzik csinálni bármit is:D Najó elvileg csinálják, csak böszme lassan. Interjúztatás, stb mint normálisan is.
Ha meg beválik és van rá referal bonus, akkor a próbaideje lejárta után én kapok egy kis lóvét. Bár mostanság nemigazán adnak bónuszt.
De úgy általában, konkrét pozi nélkül nem lehet beajánlani nálunk sem, nem is hallottam ilyenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!