Milyen HR az, amit ha vissza akarok hívni, akkor azt mondja be, hogy nem kapcsolható a szám?
Figyelt kérdés
Ők hívtak, de nem tudtam felvenni, amikor vissza akartam őket hívni, akkor pedig ezt mondta be. Ilyenkor vissza fognak ők hívni vagy kidobtak a kukába?2023. dec. 4. 09:50
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg valamilyen 'soft phone', Teams-ből vagy hasonló applikációból hívogatnak, amihez van rendelve telefonszám, de hívásokat nem fogadnak, vagy nem nézi senki. Ne parázz, ha akarnak, úgyis elérnek, esetleg írj nekik ha tudsz más elérhetőséget.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató választ. Nagyon aggasztana, ha egy ennyin csúszna el a dolog.
2023. dec. 4. 10:12
3/7 anonim válasza:
Ha rád esett a választás, nem ezen fog múlni. Keresnek majd újra.
4/7 A kérdező kommentje:
Még nem eshetett rám a választás, mert szerintem ez lett volna az első interjú.
2023. dec. 4. 10:45
5/7 anonim válasza:
Ahogy előttem írják, valószínűleg valami szoftver-telefonról hívnak.
Azért próbáld majd még meg munkaidőben újra hívni, lehet csak simán szüneten volt és ilyenkor deaktiválva van a telefon, nem fogad hívásokat. Már ha a rendszer enged befelé hívásokat ugye. Ha nem megy, akkor várj türelmesen, vszeg újra fognak hívni.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. dec. 4. 11:14
7/7 A kérdező kommentje:
Azóta se kerestek.
2023. dec. 5. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!