Manapság divat még multis állásokhoz fényképet tenni az önéletrajzra?
Figyelt kérdés
tegnap 13:28
1/15 anonim válasza:
Öö igen. Fényképet mindig is "divat" volt tenni az önéletrajza, akárhova jelentkezel
2/15 anonim válasza:
Szerintem már első ránézésre nem lesz nekik szimpatikus az önéletrajzod, ha nincs kép. A kép mindenképp fontos.
3/15 Metionin válasza:
Sok helyen már nem kell önéletrajzot feltölteni, hanem magának a multinak van egy formja, amit ki kell tölteni az adataiddal és a tapasztalatokkal. Ott meg egyéni, hogy kérnek-e képet. Nekem pl. kellett feltölteni de oda volt írva, hogy az első 2 körben nem fogja senki látni, csak a rendszer tárolja, hogy ne befolyásolhassa a kép a telefonon interjúztatókat.
4/15 anonim válasza:
Csak akkor kell, ha kérik. Ezért kell két különböző a gépen.
5/15 anonim válasza:
Soha nem küldtem, a kapott önéletrajzokon szinte kivétel nélkül volt kép...
6/15 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy ez divat. Mifelénk elvárásnak hívják.
7/15 anonim válasza:
Hát mifelénk - állami szektor - alapelvárás a fényképes önéletrajz.
De ügyvédi irodánál - piaci szektor - ugyanez a helyzet.
El nem tudom képzelni, hogy fénykép nélküli Cv - t olvasson bármelyik állami (kormányzati) hivatal vagy ügyvédi iroda HR - ese.
A közig.-ben pl. un. sablon önéletrajz van, aminek a használata kötelező a pályázónak.
Abba meg alapból van fénykép.
8/15 A kérdező kommentje:
7-es, a kérdés multinacionális vállalatra vonatkozott. Nem közigazgatásra.
tegnap 14:55
10/15 anonim válasza:
Külföldön már nem is kérhetik, erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!