Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik önéletrajzi formátum...

Tottenham kérdése:

Melyik önéletrajzi formátum az ami most a divat és precíz illetve ami egy álláshoz a legjobb?

Figyelt kérdés

Sokan tették már fel a kérdést és olvastam, hogy van aki az europass van aki a profession-t ajánlja. De melyik az amelyik tényleg azt tükrözi,hogy egy komoly munkakeresőről van szó? Magyarul melyik az amelyik a legjobb szerintetek?

És kell-e az önéletrajz mellé motivációs levél? Csatolni kell ilyen fajta levelet is? Köszönöm szépen! :)

#önéletrajz #álláshoz
2013. febr. 7. 10:54
 1/3 anonim válasza:
Én a Europass önéletrajzot preferálom. Motivációs levelet mindig írok, a nélkül semmit sem ér egy álláspályázat.
2013. febr. 7. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Én europass-féleséget szoktam küldeni, az áttekinthető, időrendi, nem túl hosszú önéletrajz a legjobb - szerintem.

Én motivációs levelet nem szoktam írni csak ha kérnek, vagy ha olyan helyre adom be a pályázatom ahol nincs meghirdetett állás, de szeretnék ott dolgozni.

Sok helyre nem is tudnék mit írni, pl. ahol oda se írják a cég nevét... pl. a Professionon vannak hirdetések ahol magukról csak annyit írnak, hogy európai cég, követelmények diploma meg tudj angolul és melózhatsz irodában számítógépnél, de azért írjak motivációs levelet pedig azt se tudom, mit kell csinálni...

2013. febr. 7. 17:26
 3/3 anonim válasza:
Az Europass nem jó, csak akkor ha, kifejezetten azt kérik. Inkább kreatív önéletrajzzal álljunk elő, ami tömör, rövid és jól áttekinthető. Az europassos önéletrajz ma már senkit nem hoz lázba,átnéznek egymás után 10 ilyet aztán megunják az önéletrajz olvasást.
2013. febr. 8. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!