1/8 anonim válasza:
Semmiképpen sem a színes csicsa, hacsak nem vagy pályakezdő.
2/8 anonim válasza:
Érdekes, az én önéletrajzom kék vagy kék-narancs évek óta és nem vagyok pályakezdő, és mégis fel akarnak venni egy csomó helyre
3/8 anonim válasza:
Az enyém pedig fehér papíron fekete szöveg.
4/8 anonim válasza:
Elvileg nagyot mennek a canvaban készültek, de többször olvastam már itt is hogy ezek az önéletrajz olvasó szoftverek nem mindig tudják őket befogadni. Szóval én arra szavazok hogy canvaban kinézel egy neked tetsző mintát, aztán wordben megcsinálod.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2024. jún. 11. 08:14
6/8 anonim válasza:
Az enyém ódon hatású lapok, krokodilbőr kötésben, sötétkék szalaggal átkötve.
7/8 A kérdező kommentje:
#6 Ez így rendben is van, de inkább arany szalaggal kösd át.
2024. jún. 11. 08:53
8/8 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy ötletekért lehet keresgélni és ötletekből merítve egyedi legyen. Egyébként nekem fejlécben beállított adatok és menüpontok sötétkék vonalakkal vannak elválasztva. Ha nem vettek fel, akkor nem ezért. Mindenki elmondta, hogy mennyire tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!