Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek jók ennek a...

Szerintetek jók ennek a weboldalnak az önéletrajz sablonjai?

Figyelt kérdés
[link]

2022. febr. 19. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Jobb mintha egy formázás nélküli word dokumentumot adnál be, rosszabb mintha egy igényes egyedi önéletrajzot adnál be, mert ezzel már valószínűleg sokszor találkoztak. Ettől függetlenül, úgyse az önéletrajz kinézete dönt.
2022. febr. 19. 13:31
 2/8 NTBS ***** válasza:
100%
A célnak megfelelő, de úgyis az interjú dönt.
2022. febr. 19. 13:39
 3/8 anonim ***** válasza:
31%

Egyszerűen nem értem, hogy miért kell bárkinek is egy A4-es oldal terjedelmű, teljesen az egyénre szabott adatokat tartalmazó dokumentumhoz bármiféle minta. Ennyire nem tudunk 20-30-40 sort egy szubjektív esztétika szerint tagolni?

Szedd össze az önéletrajzba beleírandó infókat, írd le, formázd meg és kész van a cv-d.

2022. febr. 19. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A 2. interjún vagyok túl, ahol a felvételíztető ott előttem olvasta el az önéletrajzomat.

Vicc, hogy mennyire nem veszik komolyan.

2022. febr. 19. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
nálunk alapból landol a kukában egy olyan önéletrajz, ami nem pdf, nem tartalmaz képet, hosszabb mint 1 A/4-es oldal.
2022. febr. 19. 14:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"hosszabb mint 1 A/4-es oldal."

Biztos pályakezdőket kerestek. :D

Nekem csak a végzettségeim kitesznek egy fél oldalt.

2022. febr. 19. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:
7%

Két dolgot nem értek a mai világban:

1.) Ki az isten jelentkezik még olyan helyre, ahová önéletrajzot kérnek? Ott a fb, linkedin, látja a HR-es droid pics_a, hogy ki vagyok.

2.) Ki megy el olyan helyre, ahol több alkalommal berángatják bohóckodni? Beülünk egy kávézóba miután tisztuk a részletek (fizu, elvárások, munkaidő) és ha szimpatikus egymásnak a búránk akkor felvesznek. Ámen.

2022. febr. 19. 23:12
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 Ha kimesz a piacra es gyumolcsot szeretnek venni, 20 arus 8-10 fele keszlettel rendelkezesedre all. Ha te kivalasztod az egyik fajta gyumolcsot ami 3-4 arus keszleteiben megtalalhato, nyilvan toluk vasarolsz. Aki meg mast szeretne venni, lehet hogy mas asztalanal is probalkozhat, mas kestletbol valogathat.

Ki az a hulye aki jelentkezik olyan munkara ahol cv-t kernek? Mondjuk a maradek 99% aki mas pozicioba/munkaltatohoz jelentkezik, mint te.

Ugye nem baj ha azt mondom, hogy egy kavezos beszelgetes egy valamire valo munkakorben torteno foglalkoztatas eldontesere egy valos versenyhelyzetben, ahova mas is palyazik rajtad kivul, vicckategoria? 🤭🙂

Tudom a reflexiod is, kar a karakterert. 🤭

2022. febr. 20. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!