Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajzba bele lehet írni...

Önéletrajzba bele lehet írni hogy jelenleg középfokú angol nyelvvizsgára készülök?

Figyelt kérdés
Áprilisban tervezek angol vizsgára menni de közben elkezdtem munkát keresni, így az egyetem mellett. Viszont sok helyre be se hívnak mert nincs angol középfokú vizsgám, csak németből. Közben pedig a tudásom angolból már eléri a középfokú szintet. Szerintetek bele lehet írni az önéletrajzba hogy épp nyelvvizsgára készülök ?

2022. febr. 18. 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Sőt, mindenképp ajánlott. Én beírnám. Mint ahogy azt is, ha tervezek meg más nyelveket is megtanulni.

A legvalószínűbb az lesz, hogy már az állásinterjú angolul zajlik. Lehet hogy a cég képviselője, akivel beszélned kell, tényleg külföldi, és nem tud magyarul. Szóval ott úgyis egyből kiderül, mennyire tudsz angolul.

2022. febr. 18. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Bele
2022. febr. 18. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

ne azt ird bele hogy milyen vizsgad van meg mire keszulsz hanem hogy milyen a nyelvtudasod, egy valamirevalo ceget nem erdekel a papir hanem majd interjun letesztelnek

meg nyilvan erdemes az egesz oneletrajzot angolul irni

2022. febr. 18. 11:41
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
persze
2022. febr. 18. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Azt ird bele, hogy kommunikacio kepes nyelvtudas. Ha egy eros B2-vel rendelkezel, es ismered a munkakorhoz tartozo szakkifejezeseket, akkor targyalokepes.

Az, hogy milyen nyelvvizsgad van, nem relevans. Van aki nyelvvizsga nelkul is valoban folyekonyan beszel es van aki kozepfokuval sem tud megszolalni vagy/es leblokkol.

2022. febr. 18. 12:02
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Bele, csak nem érdemes. Nem érdekel senkit, a tényleges tudásod számít.
2022. febr. 18. 12:34
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Én sem írnám bele, hogy mire készülök. Azt sem írnám bele, hogy Anyám holnap rántottát sütni tanít. A már meglévő készségek és képességek legyenek egy önéletrajzban.

A hírekben is útálom, amikor elkezdik mondani, hogy 5 hónap múlva majd valakik fizetésemelést kapnak. Bocsika, de majd ha megtörtént - akkor tessék bemondani!

2022. febr. 18. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem azért nem hívnak be, mert nincs nyelvvizsgád, hanem mert az önéletrajzod alapján nyelvtudásod sincs. Nekem alapfokú nyelvvizsgám van, de az önéletrajzomba tárgyalóképes vagy ilyesmit szoktam írni. Az interjún úgyis kiderül, soha nem kérte még senki a nyelvvizsgabizonyítványomat.
2022. febr. 18. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!