Hogy néz ki manapság egy modern, minőségi önéletrajz?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok viszont szeretnék dolgozni. Közgázt tanulok így valamilyen asszisztensi munkára gondoltam a szakmán belül. Nincs munkatapasztalatom, sajnos nem volt még lehetőségem rá. Így azt sem tudom hogy néz ki egy olyan önéletrajz amire a HR s felkapja a fejét vagy kitűnik a többi közül. Mire kell figyelni, mi legyen benne? Segítséget előre is köszi:D2022. febr. 15. 12:04
1/5 anonim válasza:
Én mindenkinek azt mondom, hogy elegendő egy megfelelően, részletesen kitöltött Europass-os önéletrajz. Szakma függő, de egyetem után több esetben elvárt, hogy angol- és magyar is legyen.
Itt meg tudod csinálni, sok sikert:
2/5 anonim válasza:
cvminta.com
Viszont ne asszisztensi munkákat célozz, hanem gyakornoki, annak nagyobb hasznát fogod venni és jobban néz ki az önéletrajzban.
3/5 anonim válasza:
Ha közgázon tanulsz, akkor fogod tanulni a jó önéletrajz titkát. Valamint azt is, hogy a sablonos önéletrajzok nagyobb részét félredobják.
4/5 anonim válasza:
Jurópasszt ne...
A HR-es pedig a Corvinus / BME / ELTE szentháromságra és a folyékony angol + másik nyelv kombóra fogja felkapni a fejét.
Szívesen.
5/5 anonim válasza:
Europasst ne, a könyökén jön ki mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!