Authorless kérdése:
Hogyan néz ki manapság egy jó önéletrajz?
Figyelt kérdés
Nagyon sok helyre beadtam a jelentkezésemet, de még sehova nem hivtak vissza. Lehet, hogy a önéletrajz miatt is. Hogyan néz ki egy megnyerő ünéletrajz, tartalmilag és külalakra is? Esetleg küldhetnétek mintát. Én word-ben szerkesztem figyelve a tagolásokra.2021. febr. 18. 21:28
1/7 anonim válasza:
Europass - sok helyen eleve ezt kérik.
3/7 A kérdező kommentje:
Europass-t nem tartom elég jónak, nem tünik ki a többi önéletrajz közzül. Nekem egy kicsit sablonos, olyanra vagyok kiváncsi amit magam tudok szerkeszteni.
2021. febr. 18. 22:14
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
"Europass - sok helyen eleve ezt kérik."
Nem tudom, hogy hol van az a sok hely, mert valójában az europassos önéletrajz marha ciki dolog, és nem csak most hanem már kb 10 éve is az volt. Ha valaki ilyen önéletrajzot ad be az vagy azt jelzi, hogy magától egy önéletrajzot nem tud összehozni, vagy azt hogy egyszer megcsinálta, azt jó van az úgy, pedig ha valaki komolyan gondolja a munkakeresést, akkor fontos időt szakítani az önéletrajzra, mert egyébként lehetsz Te a szakmádba akármennyire pro, ha egy állásinterjúra sem hívnak be.
6/7 anonim válasza:
5: nézz szét, EU-s vonatkozású helyeken eleve kikötés....
7/7 anonim válasza:
Azért ezt a skilljeidet értékelő pontozós hülyeséget, mint ami a 3. linken van elfelejtheted... Wordben össze tudod hozni, 1 vagy nagyon maximum 2 oldal, 11-12 pt betűk kicsit nagyobb, vastagabb címsorokkal, Calibri vagy Times New Roman esetleg Arial, egységes címsorok a szakaszokhoz, 1 vagy 2 hasábos elrendezés, maximum 2 szín (fekete mellett mondjuk sötétkék címsorok), a pozíciók rövid leírással fordított időrendben, aztán az iskolák, középiskoláig bezárólag. A rövid bemutatkozó szöveg nem feltétlenül kell ha úgyis küldesz egy motivációs levelet, bár kreatív pozícióknál előny lehet, mérnököket meg nem ez alapján veszik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!