Önéletrajzban a számítógépes ismereteket manapság hogy érdemes feltűntetni?
Nem vagyok informatikus, mindössze egy középszintű érettségim van ezen a területen.
Ez alapján mit és hogyan kéne beleírnom az önéletrajzomba?
Én nemtom,de vannak fönt ilyen Eu-s (?) önéletrajzminták az pl ilyen modern; a neten van fönt pár példa. Pl ilyen európai önéletrajz-minta; anyám egyszer ezt a formát mutatta nekem:
De amúgy biztos rá lehet nagyítani valamelyik képen, én most erre sem mentem rá, hogy itt lehet-e, de láttam már nagy alakban is, és akkor ott részlesen látod, hogy mit lehet beleírni, pl Word teljeskörű használata; meg ilyenek.
Kérdés mihez értesz.
Manapság azért már nem igazán van értelme alap számítógépes ismereteket emlegetni mikor az emberek 90% az előtt ül minden nap legalább 1-2 órát. És mindenki beleírja, hogy MS Office felhasználói szintű ismerete, még az is aki életében 1 alkalommal nyitotta meg.
Na meg ezek olyan alap programok, mintha egy autószerelő azt írná, hogy felhasználói szinten alkalmazza a csavarhúzót vagy a vízvezeték szerelő a csőfogót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!