Manapság már ne is írjam be az önéletrajzomba a felsőfokú tanulmányaim, ha egyszerű irodai adminisztratív munkákra jelentkezem?
Már harmadszorra forszírozták interjún, hogy kevés a fizetés egy diplomásnak, nem kell ilyen magas végzettség, stb.. Jelen helyzetemben bármi többet fizet, mint hogy itthon ülök, meg azért jelentkeztem, mert elvállalnám, ha felvennének, nem viccből.
Nem értem, hogy egyáltalán minek hívnak be, ha nekik ez gond.
Árufeltöltőnek, pénztárosnak nemcsak diákokat keresnek, persze lehet, hogy épp nincs felvétel. Nézd meg a karrier oldalakat, tesco, auchan, stb., ott nézd meg, hogy van-e felvétel vagy jelentkezz az adatbázisba!
Nekem konkrétan megmondták a felsőfokúmra, én is középfokúra jelentkeztem, hogy nekem visszalépés lenne ez a munka, mintha pénztárosként dolgoznék csopvez helyett.És még azt is mondták, hogy lehet, megunnám, és akkor kilépnék. Ezt is megértem, hiszen van már tapasztalatuk biztos az ilyen dolgozóval. Patt helyzet.
8: Nekem is mondták, hogy a tudásomhoz képest nem biztos, hogy ilyen egyszerű feladatokra vágyom, mint amit náluk csinálni kellene abban a munkakörben, csak azt nem értem, minek hívnak be interjúra, ha nekik túl sok a diploma.
Arra jutottam inkább kiveszem az önéletrajzomból, ha ilyen riasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!