Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Manapság már ne is írjam be...

Manapság már ne is írjam be az önéletrajzomba a felsőfokú tanulmányaim, ha egyszerű irodai adminisztratív munkákra jelentkezem?

Figyelt kérdés

Már harmadszorra forszírozták interjún, hogy kevés a fizetés egy diplomásnak, nem kell ilyen magas végzettség, stb.. Jelen helyzetemben bármi többet fizet, mint hogy itthon ülök, meg azért jelentkeztem, mert elvállalnám, ha felvennének, nem viccből.

Nem értem, hogy egyáltalán minek hívnak be, ha nekik ez gond.

2019. ápr. 13. 18:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
10: Nem gyárakba jelentkeztem eddig se, hanem zömében irodai munkákra. Interjún ezeknél az irodai munkáknál sokallták nem egyszer a végzettségem a meghirdetett munkához.
2019. ápr. 16. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!