Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen jellegű önéletrajzok...

Milyen jellegű önéletrajzok számítanak vonzónak egy Ausztriában székelő multinál?

Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni egy bécsi állásra, szellemi munka, van végzettségem, de nagyon régen dobtam már össze önéletrajzot és nem tudom mit várnak el mondjuk kint. Tippek, ötletek? Tartalom és kinézet egyaránt érdekel.

2023. jan. 22. 19:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Fontos lenne előszöris tudni, hogy milyen végzettséged van, a bizonyos multi mivel foglalkozik, és melyik pozícióra jelentkeznél. Önéletrajzot álláshirdetéshez passzolva írunk. Amit minden tényezőtől függetlenül elvárnak Ausztriában egy multinál, az a nyelvtudás.
2023. jan. 22. 20:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Szándékosan nem írtam le ezeket. Általánosságra vagyok kíváncsi.
2023. jan. 22. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!