Multinacionális környezetben dolgozó szellemi munkásoktól kérdem: nálatok mennyire volt az elején jellemző, hogy az adott projekten sokszor olyan feladatot kaptatok, amit nem értettetek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 2. 10:33
1/5 anonim válasza:
Azt nagyjából értettem, hogy mi a folyamat lényege, mivel ez a végzettségem, de a tényleges tudnivalókat, ezeknek a gyakorlati megvalósítását természetesen nem tudtam sose az elején.
2/5 anonim válasza:
Figyelemzavarosként nálam ez mindennapos. A feladataim legalább 50%-át nem értem vagy nem jutok el oda, hogy elsőre felfogjam.
Szerencsére jól kezelem és gyakorlatias is vagyok, például felírok magamnak kulcsszavakat és azok alapján próbálom összetenni a feladatot. Kicsit olyan Memento-szerű, ahogy próbálom a gondolataimat visszafejteni, de eddig többnyire működött. Nyilván vannak végső korlátok, például tudom magamról, hogy a jelenlegi pozícimból már nem jutok feljebb, de nem is akarok. Sokszor ez is megterhelő.
3/5 anonim válasza:
Teljesen. kaptam egy word doc-ot a folyamatról.. hogy az alapján csináljam meg. Első olvasásra csak pislogtam, hogy mi van? Ma már viszont csukott szemmel megy.
4/5 anonim válasza:
Abszolút jellemző ez egy multinál. Nagyon sok helyen a betanulás is így működik, sokan úgy tartják, hogy az ember akkor tanulja meg a legjobban mit kell csinálnia, ha egyből a mélyvízbe dobják. Nagyon sok helyen nincs érdemi betanulás, vagy konkrétan cska azt az egyetlen munkafolyamatot mutatják meg, amit használnod kell, de a teljes képet már nem magyarázzák el. Így átfogó képet nálunk például egyáltalán nem adtak.
5/5 anonim válasza:
Melyik része a gond: maga a cél vagy az, hogy a rendszeren hogy viszed át?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!