Mennyire jellemző, hogy egy cég ahová interjúztam szól a jelenlegi munkahelyemnek, hogy náluk voltam interjún?
Ez eleve adatvédelmi kérdéseket is felvetne, de igazából nincsenek illúzióim, ez Mo-n senkit nem érdekel.
Ahol voltam interjún, az interjúztató (nem HR, hanem az egyik szakmai vezető) pont az volt, aki ismeri a jelenlegi helyemen az egyik kvázi felettesemet, mivel van olyan ügy/projekt, amelyben mindkét cég részt vesz, sőt, egy tárgyalás alkalmával még találkoztunk is korábban, bár csak látásból.
Most eléggé félek, hogy elmondja a mostani helyemnek, hogy váltani tervezek, aztán meg két szék közt a pad alatt keszek, mert persze ezt nem közöltem előre a mostani helyen, csak ezen a területen elég kevés a lehetőség és eléggé ismerik is egymást a munkáltatók.
"van olyan ügy/projekt, amelyben mindkét cég részt vesz"
Hát akkor ezt amúgy is buktad, mert ilyen helyre eleve nem mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!