Mennyire jellemző, hogy egy felmondási időt töltő munkavállaló nem végzi jól a munkáját, nem érdekli már?
Attól is függ, ki mondott fel és az mennyire volt korrekt.
Ha úgy érzem, nem voltak velem korrektek, nyilván nem büntethető kereteken belül úgy szarok az egészre, ahogy csak tudok. Például volt, hogy olyan okokra hivatkozva rúgtak ki, amit normális ember amikor felmerül a probléma, megbeszél a kollégájával, hogy csinálja másképp. Én kértem visszajelzést a munkámra, nem kaptam semmit, egy évre rá meg egy csomagban a nyakamba öntik a szart, amin így esélyem sem volt korrigálni időben.
Kis túlzással a következő egy hónapot kávézással és állások nézegetésével töltöttem, munkának meg hazudtam valamit, amit tudnak mérni.
Ha én mondok fel, akkor is lehet ilyen. Ha például a görény kollégák miatt mondok fel, gondolom nem ér meglepetésként senkit, hogy pokollá fogom tenni az életük a hátralevő időben és ott küldöm el őket a k*rva anyjukba, ahol épp érem. Kis szerencsével ki is baszatom őket. 🥰
Én eddig igy csináltam. Sőt, már a felmondás előtt fele olyan tempót toltam, mint előtte, hátha motivációs beszédet nyomnak le és akkor még jobban esik a felmondás. (Multi call centere, ahol 1 perc késésnél már állt a bál, borzasztó volt)
A mostani helyemen korrektek, nehezebben is tudnak pótolni, itt szívesen tanítom majd be az újat és nem félgőzzel dolgozom majd a felmondás után se.
Nekem még 3 hetem van itt, előttem két héttel mondott fel egy csaj, neki elég volt két hetet ledolgoznia, pedig nem volt új munkahelye, vagy ilyesmi, de nekem "kapacitás hiány miatt" le kell dolgoznom. Egy dolgot tartok be, a határidőket, de azon kívül már ha rögzíteni kell valamit, inkább rövidítek, nem ellenőrzöm magam, próbálok gyorsan haladni kevés befektetéssel.
Egyszer felvettek engem és olyan 10-15 embert egy céghez telefonos ügyintézőnek, majd két és fél hónap után, pontosan a két ünnep között közölték, hogy az év utolsó munkanapjáig van ránk szükség. Akkor már mind leszartunk mindent, bunkók voltunk azokkal, akik erről tehetnek, az utolsó napon délig fogadtam hívásokat 16:20 helyett és a földön feküdtem meg hangoskodtam meg ilyenek :D
De olyan is volt, ahol jól dolgoztam végig, max nem csináltam meg a nehéz ügyeket, megvártam, amíg átadják másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!