Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyi kiközösítést...

A munkahelyi kiközösítést meddig lehet elviselni?

Figyelt kérdés
Olyan esetben, mikor kevés munkatárssal érintkezel és ők nem fogadnak be. Ahhoz meg túl unalmas a munka, hogy mindig lekösse az embert. Megjegyzem azt sokkal jobb esetnek tartom, ha kb nincs is nyugtod, mert akkor mindegy milyen a kolléga.

tegnapelőtt 17:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
61%
Én folyamatosan ilyen helyzetben vagyok: nagyon nem érdekel, végzem a tevékenységemet és kész.
tegnapelőtt 20:36
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem inkább abban van a hiba, hogy sokkal régebb óta ismerik egymást. És nagyjából hasonló a mentalitásuk."

Miért van az, hogy az emberek belemerevednek a megszokásba, és ami ettől eltérő, azt nem tolerálják?

Én 3 éve kerültem egy olyan munkahelyre, ahol mindenki már gyerekkorától ismeri a másikat, mindenki valakinek a valakije és az adott településen laknak, én meg egy idegen, aki számukra egy távoli bolygóról jött.

Az első évben még azt hittem, jobb lesz, befogadnak. De nem. Nem tudok hozzá szólni a szomszéd bácsi betörőt fogott, ki halt meg, ki kit és kivel csalt meg témákhoz és nem is akarok. Így most már nem kápászkodok a befogadásért. Mivel a fizu jó, csak akkor lépek, ha valahol máshol legalább ennyit keresek és esetleg normálisabb, nyitottabb közösség van.

Én a helyedben gőzerővel keresném az állás lehetőségeket, de csak akkor lépnék tovább, ha valami biztos akad, nem jó kockáztatni.

Sok sikert!

tegnapelőtt 20:38
 13/25 A kérdező kommentje:

Igen. Pont ez a helyzet nálam is csak rövidebb idővel. Egyszerűen tényleg nem képesek a befogadásra, csak mert ismerik már egymást egy ideje.

Az durva, hogy nálad egy év után se lett jobb...

tegnapelőtt 21:26
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Én másfél év után hagytam ott. Bolt külön női Messenger, csak az ott dolgozóknak. Soha nem vették be.

11. Könnyű neked, ha nem tesznek keresztbe a munkádba, de nekem azt is megróbálták, csak a kamerák mindent felvesznek és a főnök látta, h jól dolgozom, de így is inkább a szarkeveroket hagyják meg, a jó dolgozó meg majd talál mást.

tegnapelőtt 21:40
 15/25 A kérdező kommentje:
Durva nagyon. Sajnálom! És most már jobb helyen vagy?
tegnapelőtt 21:50
 16/25 anonim ***** válasza:
Köszönöm kérdező. Nem, munkanélkülin vagyok. :/
tegnapelőtt 22:56
 17/25 A kérdező kommentje:
Oh. :/ De azért akkor is jó, hogy otthagytad őket.
tegnapelőtt 23:36
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
A lelkemnek és a mentális egészségemnek tuti. :)
tegnapelőtt 23:37
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Fél év után eljöttem, ez egy multi számviteli osztálya volt.
tegnap 00:55
 20/25 anonim ***** válasza:
68%

Hát mások vagyunk kérdező. Engem 3 évig "kiközösítettek" hogy majd "veszem a lapot". Vettem én csak nem érdekelt :D

Úgy voltam vele hogy vagy lesznek annyira emberek hogy szemembe mondják, vagy néma gyereknek anyja se érti a szavát.

Volt saját irodám. Senki be se nézett. Feladatot nem osztottak, hiába jeleztem egy évig minden héten emailben. Bementem reggel 8-ra. Hazamentem 17-kor. Bent filmeztem, neteztem, beiratkoztam egy szakmára annak az elméletét tanultam, volt hogy szundítottam. Olasz nyelvet is elkezdtem tanulni de abba beletört a bicskám az alapok után. De munkaidőben volt, szóval így is jól jártam vele. És mellé kaptam a fizut.

Úgy voltam vele hogy ha problémájuk van velem, legyenek felnőtt emberek és mondják meg. Ha kummantani akarnak rajta akkor ez így fog menni. Így is ment. 3 év után átvett egy másik cég minket és más miatt felmondtam. 2 hónap alatt találtam új munkát ahol azonnal befogadtak.

Életem legnyugodtabb 3 éve volt, míg a gyökerek azt hitték hogy megkeserítik nekem.

tegnap 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!