Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyi kiközösítést...

A munkahelyi kiközösítést meddig lehet elviselni?

Figyelt kérdés
Olyan esetben, mikor kevés munkatárssal érintkezel és ők nem fogadnak be. Ahhoz meg túl unalmas a munka, hogy mindig lekösse az embert. Megjegyzem azt sokkal jobb esetnek tartom, ha kb nincs is nyugtod, mert akkor mindegy milyen a kolléga.

tegnap 17:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
18%
Olyan helyről lépni kell mielőbb. De nem lehet, hogy benned van a hiba?
tegnap 17:59
 2/24 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább abban van a hiba, hogy sokkal régebb óta ismerik egymást. És nagyjából hasonló a mentalitásuk.
tegnap 18:01
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Én fél évig bírtam, aztán leléptem. Most nincs munkám... Éljen...
tegnap 18:06
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Én a munka miatt hagynám ott a helyet, nem bírom az unalmas munkát, a kiközösítés nem érdekelne.
tegnap 18:06
 5/24 A kérdező kommentje:

Az a rossz, hogy én egyiket se bírom. :D

És neked 18.06-as hogy nyilvánult meg a dolog? Éreztették is, hogy nem látnak szívesen?

tegnap 18:08
 6/24 anonim ***** válasza:
87%

Három vén ri.banc volt, akikhez már bottal sem nyúltak. Én fiatal vagyok, házas szóval folyamatosan ment a rosszindulatú pletyka. Az egyik ilyen pi.csa ráadásul a felettesem volt. Egymást is utalták, csak ők már húsz éve ismerték egymást...

Hazugságokat terjesztettek rólam. Ha munkáról volt szó, úgy csináltak, mintha nem lennék ott. Hiába mondtam, h itt vagyok segítek stb simán ignoráltak.

Aztán a főnökasszony kitalálta, h én mindkeivel bunkó vagyok és senki nem szeret velem dolgozni. A férjemet meg rá küldtem az emberekre, akikkel nem értek egyet.

Maradjunk annyiban, h az a dagadt ku.rvát csak azért nem rúgták még ki, mert már körbe feküdt az összes főnökkel.

tegnap 18:14
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Többek közt ezért is lettem inkább vállalkozó.
tegnap 18:14
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

7-es.

3-as és 6-os vagyok. Ezen már én is gondolkoztam. Internetet fent van minden infó, h lehet neki kezdeni?

tegnap 18:16
 9/24 anonim ***** válasza:
88%
Igen, de előtte azért nem árt, ha tisztában vagy azzal, miben vagy igazán jó, és végzel egy piackutatást, hogy erre a tevékenységre a környékeden mekkora igény van.
tegnap 18:27
 10/24 A kérdező kommentje:
Eszméletlen mik vannak. Én se nagyon érzem úgy, hogy sokáig bírnám ilyen körülmények közt.
tegnap 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!