A munkahelyi kiközösítést meddig lehet elviselni?
Az a rossz, hogy én egyiket se bírom. :D
És neked 18.06-as hogy nyilvánult meg a dolog? Éreztették is, hogy nem látnak szívesen?
Három vén ri.banc volt, akikhez már bottal sem nyúltak. Én fiatal vagyok, házas szóval folyamatosan ment a rosszindulatú pletyka. Az egyik ilyen pi.csa ráadásul a felettesem volt. Egymást is utalták, csak ők már húsz éve ismerték egymást...
Hazugságokat terjesztettek rólam. Ha munkáról volt szó, úgy csináltak, mintha nem lennék ott. Hiába mondtam, h itt vagyok segítek stb simán ignoráltak.
Aztán a főnökasszony kitalálta, h én mindkeivel bunkó vagyok és senki nem szeret velem dolgozni. A férjemet meg rá küldtem az emberekre, akikkel nem értek egyet.
Maradjunk annyiban, h az a dagadt ku.rvát csak azért nem rúgták még ki, mert már körbe feküdt az összes főnökkel.
7-es.
3-as és 6-os vagyok. Ezen már én is gondolkoztam. Internetet fent van minden infó, h lehet neki kezdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!