Miért közösítenek ki egy munkahelyen egy férfit azért, mert sikertelen a nőknél, emiatt családja/gyereke sincsen?
Figyelt kérdés
Eleve, ha sikertelen valaki a nőknél, hogy lehetne már gyereke? Tényleg ennyit nem tudnak biológiából az emberek, hogy családalapításhoz kell, hogy legyen barátnője az embernek?Komolyan van olyan, aki elhiszi, hogy ezen férfiak nagy része önként dönt a magányos élet mellett?... Nagyon szomorú, ha ennyire primitívek az emberek...okt. 6. 15:38
1/27 anonim válasza:
Önmagában ezért nem hinném hogy bárkit kiközösítenek.
2/27 anonim válasza:
Miért közösítenének ki ez miatt?
Munkahelyemen én vagyok a legfiatalabb se feleségem se gyerekem de nem közösítenek ki csak egyszerűen nekik más már a prioritásuk, céljaik stb.. (pl: ‘a gyereknek a suliba ez meg ez van - az enyémnél ez meg ez’ na ehhez gyerek nélkűl nem tudsz mit hozzáfűzni) ezért nehéz közös témát találni.
3/27 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy csak ezért, vagy akkor nagyon primitív a csapat. Nem szabad velük foglalkozni.
4/27 anonim válasza:
Előző munkahelyemen 1 ilyen ember volt, aki gúnyt űzött belőlem, mert huszonévesen még nem volt családom, se barátnőm. Az illető 3 gyerek után fizetett gyerektartást és kb. 20 milliós hiteltartozása volt a házra ahol lakott. Na az ilyen "okos" emberek véleményére tudod ki kiváncsi...
5/27 anonim válasza:
Engem ugyan nem közösítettek ki, de rendszeresen ugrattak és körberöhögtek. Meg találgatták, hogy szexeltem-e már egyáltalán, nem vagyok-e impotens vagy meleg. Meg kell jegyeznem, ez közmunka volt, zömében 8 általános végzettségű emberekkel.
6/27 Senior Séf válasza:
Ez nem ok-okozati összefüggés,hanem azonos okokból van jelen a két probléma.Pl nem tud kommunikálni, ezért nincs párja, és ezért is közösítik ki.
7/27 anonim válasza:
6: 5-ös vagyok. Én normálisan beszélgetni akartam velük, de ők valamiért permanensen rágták ezt a témát, hogy miért nincsen nőm, mikor lesz már végre, plusz a fent leírt dolgok. Érezhető volt, hogy nem tekintenek egyenrangú emberi lénynek.
10/27 A kérdező kommentje:
"Nem ezért közösítenek ki."
Akkor miért? Utalásokat is tettek/tesznek rá, hogy én egész nap ráérek, nincs egyéb dolgom, egyértelmű utalások vannak a családi állapotomra!
okt. 6. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!