Miért közösítenek ki egy munkahelyen egy férfit azért, mert sikertelen a nőknél, emiatt családja/gyereke sincsen?
10
Nem, ez nem a családi állapotodra utalás, hanem hogy sem hobbi, sem haverok, semmi elfoglaltság.
Amúgy meg ha lenne barátnőd, akkor másba kötnének bele, ha nem vagy nekik szimpatikus és kellően primitivek.
Mert nem tudják vagy nem akarják elmondani, hogy mi a bajuk veled, úgyhogy ebbe tudnak beleállni, ezen lovagolnak.
Nálunk is van egy 3X éves srác, aki még sosem volt nővel, férfi és nő kollégák is ugratják vele (bár nem rosszindulatúan), de nem a puszta tény miatt, hanem azért, mert ezt a megjelenése és viselkedése is elég jól tükrözi, a reakciói meg végképp, szóval ettől „vicces”. A kiközösítéshez viszont még primitív körökben is kicsit több kell ennél.
Nem biztos, hogy a te hibád, de akkor is van még valami a személyiségedben, amivel bajuk van. Lehet, hogy a nőknek is ez a valami a bajuk veled.
Nem azért közösítik ki. Aki a nőknél sikertelen alighanem maguknál az embereknél az. Gyenge szociális készségekkel rendelkezik.
Magyarán: idegesítő a személyisége, ilyen szerencsétlen kis nünüke, aki mindenkinek útban van, de közben talán kicsit erőlködik, hogy haverkodhasson, pedig senki nem akarja. Tapadós.
"Érezhető volt, hogy nem tekintenek egyenrangú emberi lénynek."
Ennek nyilván oka van.
15: Igen, oka volt, ahogy azt le is írtam. Mégpedig az, hogy nem volt párkapcsolatom, és nem voltam hajlandó megosztani velük a szexuális önéletrajzomat. Valamint, amikor elkezdtek alpári, trágár módon szexről beszélgetni, nem szálltam be a témába.
Remélem nem arra célzol, hogy biztos én hergeltem fel őket valamivel, amiért nem vettek emberszámba. Ahogy írom, ez közmunka volt, ami nem épp arról híres, hogy zömében észkombájnok végzik, akiket szétvet a kultúra.
Szerintem azért közösítettek ki, mert nem vagy proli. A primitív prolik zsigerből utálják azt, aki csak egy kicsit is kulturáltabb náluk. Az is a jellemzőjük, hogy nem tisztelik a magánéletet. Szexről, anyagi helyzetről, bizalmas dolgokról beszélgetnek a kollégákkal.
Nem szabad munkahelyen olyat elmondani, hogy még szűz vagy. Miből tudhatnák eleve ezt? Ez csak maximum egy-két emberre tartozik, de a te korodban a szülőknek se kell ilyenről kötelezően beszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!