Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek ha...

Milyen okai lehetnek ha valakit ki közösítenek az osztályban?

Figyelt kérdés

okt. 2. 15:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
21%
saját magad generálod a félelmeddel, rendbe kell tenni az önbizalmad és a magadról kialakitot képet, mennyi idős vagy?
okt. 2. 15:51
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Egy idióta rászállt.

Sose az áldozat tehet róla.

Persze aki jól visszavág, az nehezebb préda, de senki sincs biztonságban, ha van valahol egy manipulatív gyökér a társaságban.

okt. 2. 15:55
 3/14 anonim ***** válasza:
5%

mindig amig az elszenvedett az adott személy tudatalatt generálja ezeket a helyzeteket ezt el kell fogadni akár tetszik akár nem...

és mindaddig amig abban a szellemben van valaki, hogy keresi maga körül a bünöst akit hibáztathat addig nem fogja látni a fától az erdőt..

tudatalatti müködésből önszabotázsokat végez önmagával, önmagáról és a hozott generativ mintáival idézi elő az elszenvedő helyzetet.

ajánlott a szakemberrel való munka, önmunka ide kevés egyedül külső szemlélő meglátással elvégezhető.

okt. 2. 16:00
 4/14 anonim ***** válasza:
70%

A vezérürüt kell kiütni, utána bekussolnak a csicskái is.

Ilyen ez a csoportdinamika.

okt. 2. 16:10
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
#4 Egyértelmű, amikor ma már kinézik azt, akinek nincs több százezres telefonja, cipője, mert "csóró". Tudat alatt biztos ő ragaszkodik hozzá, hogy ne kapja meg ezeket, mert a sok birka erre veri a nyálát, és de gáz, hogy neki nincs...
okt. 2. 16:15
 6/14 anonim ***** válasza:
64%
Szeretném tudni, hogy tudatalatt mivel "generáltam", hogy piszkáljanak években keresztül. Teljesen meg voltam elégedve magammal egészen addig, amíg el nem kezdtek b**ztatni, mert hogy magas vagyok és hosszú nyakam van. Én tehetek ezekről??
okt. 2. 16:22
 7/14 anonim ***** válasza:
14%
Kicsi cuki szende jólelkü aranyos.
okt. 2. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:
40%
Csendes, zárkózott, visszahúzódó, depis, sosem mosolyog
okt. 2. 21:34
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
Zárkózott, kövér/vékony, meleg, melegnek hiszik, szegényes öltözet.
okt. 2. 23:08
 10/14 anonim ***** válasza:
73%

Nem kell, hogy oka legyen. De amúgy bármire hivatkozva szekálhatnak, kiközösíthetnek. A gyerekek rohadtul szemetek tudnak lenni.

Nekem pl az volt a bűnöm, hogy magasabb voltam mindig a kortársaimnál, csendes, visszahúzódó, és én voltam az új lány egy olyan osztályban akik közé 6,5 év alatt senki más nem ment. Szóval első óta összeszoktak, és mást nem fogadtak be. Ennyi.

2-3 ember nagyon rámszàllt, a többi meg hagyta. Ha szóltam egy tanárnak, csak rosszabb lett. Egyrészt nem csináltak semmit, 1 ötperces ejnyebejnye osztályfőnökin és ennyi volt, másrészt az árulót persze mégjobban kínozni kell. Anyám is beszélt párszor az osztályfőnökkel, de semmi érdemleges nem történt. A kis mocskok szüleit be sem hívták az utolsó esetig. A végén a mentő vitt el, mert egy lökés után úgy estem el, hogy bevertem a fejem és elájultam. Az évzáróra még elmentem, láttam a srácot monoklival a képèn aki bàntott( gondolom otthon kapott érte) , akkor is fenyegetőztek a haverjaival, hogy csak legyen vége a nyárnak, és megfizetek amiért folyton beárultam őket. Mondtam, hogy oké, várom, de csak nevettem és boldog voltam mert màr tudtam amit ők még nem. Iskolát váltottam. A szüleim végül kivettek onnan. 8.ban már máshova jártam, lettek barátaim, nagyon jó volt:)

okt. 3. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!