Milyen okai lehetnek ha valakit ki közösítenek az osztályban?
Egy idióta rászállt.
Sose az áldozat tehet róla.
Persze aki jól visszavág, az nehezebb préda, de senki sincs biztonságban, ha van valahol egy manipulatív gyökér a társaságban.
mindig amig az elszenvedett az adott személy tudatalatt generálja ezeket a helyzeteket ezt el kell fogadni akár tetszik akár nem...
és mindaddig amig abban a szellemben van valaki, hogy keresi maga körül a bünöst akit hibáztathat addig nem fogja látni a fától az erdőt..
tudatalatti müködésből önszabotázsokat végez önmagával, önmagáról és a hozott generativ mintáival idézi elő az elszenvedő helyzetet.
ajánlott a szakemberrel való munka, önmunka ide kevés egyedül külső szemlélő meglátással elvégezhető.
A vezérürüt kell kiütni, utána bekussolnak a csicskái is.
Ilyen ez a csoportdinamika.
Nem kell, hogy oka legyen. De amúgy bármire hivatkozva szekálhatnak, kiközösíthetnek. A gyerekek rohadtul szemetek tudnak lenni.
Nekem pl az volt a bűnöm, hogy magasabb voltam mindig a kortársaimnál, csendes, visszahúzódó, és én voltam az új lány egy olyan osztályban akik közé 6,5 év alatt senki más nem ment. Szóval első óta összeszoktak, és mást nem fogadtak be. Ennyi.
2-3 ember nagyon rámszàllt, a többi meg hagyta. Ha szóltam egy tanárnak, csak rosszabb lett. Egyrészt nem csináltak semmit, 1 ötperces ejnyebejnye osztályfőnökin és ennyi volt, másrészt az árulót persze mégjobban kínozni kell. Anyám is beszélt párszor az osztályfőnökkel, de semmi érdemleges nem történt. A kis mocskok szüleit be sem hívták az utolsó esetig. A végén a mentő vitt el, mert egy lökés után úgy estem el, hogy bevertem a fejem és elájultam. Az évzáróra még elmentem, láttam a srácot monoklival a képèn aki bàntott( gondolom otthon kapott érte) , akkor is fenyegetőztek a haverjaival, hogy csak legyen vége a nyárnak, és megfizetek amiért folyton beárultam őket. Mondtam, hogy oké, várom, de csak nevettem és boldog voltam mert màr tudtam amit ők még nem. Iskolát váltottam. A szüleim végül kivettek onnan. 8.ban már máshova jártam, lettek barátaim, nagyon jó volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!