Milyen okai lehetnek ha valakit ki közösítenek az osztályban?
És az összetett mondat helyesírását, a szórendet sem.
Lehet, hogy igényesebbek voltak?
Nem osztály, hanem munkahely, ahol ugye (elvileg) felnőtt emberek vannak.
Soha senki munkáját nem akadályoztam, ha kérték, segítettem, csapatjátékos vagyok, nem kések, nem lógok. Az viszont tény, hogy nekem a munka az munka és a magánéletben eszem ágában sem volt elmenni velük bulikázgatni meg piálgatni (amúgy sem iszom vagy csak minimálisat), ahelyett, hogy a párommal, családommal, barátokkal töltsem az időt, készüljek a vizsgákra (rendszeresen kell vizsgáznunk) vagy csak egyszerűen pihenjek magamban. Nekik ez egyenlő volt azzal, hogy antiszoc selejt vagyok. Illetve nem vagyok prűd, de a folyamatos burkolt “de megdugnálak” fajta flörtölgetés, nonstop szexről való csevegés (volt, aki egy chat csoportba konkrétan a fszát küldte be) sem kötött le meg az sem, hogy volt, aki minden második mondatában kifejtette, hogy szerinte mennyire összeillenénk (persze ezt minden második csajnak lenyomta). Nem vagyok ezekre kíváncsi, más téma meg nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!