Úgy érzem gyárban azért állnam belém és közösítenek ki mert szép lány vagyok, az megoldás erre ha pl csak összekontyolom a hajam?
Nagyon szep hosszu hajam van, nincs borhibam, csinos vagyok es mindenhol elvagyok, dolgoztam mar dragabb ruhaboltban is semmi problema nem volt, nem alltak belem nem kotekedtek.
Viszont most gyarban fogok dolgozni soron, mar dolgoztam ott borzalmas volt..még a 40eves emberek is belem alltam de nem munkaval kapcsolatban hanem a kulsomre tettek megjegyzeseket, csunya megjegyzeseket es ekozben kellett dolgozzak. A fiatalabb fiuk azok rendesek voltak de azok kozott is volt primitiv. A nok...megoltek, csak azok nem akik kello intelligenciaval rendelkeztek es nem voltam irigyek ram mert nem volt elrontva az eletuk. Ez az igazsag.
Arra gondoltam hogy elkeruljem ezeket, nem leszek csinos a hajam nem engedem le, osszekonytolom, nem sminkelek egyaltalan es hatha akkor beken hagynak. Szerintetek ez megoldas?
Tenyleg nincs velem baj, nincs nagy onbizalmam ezeket itt csak azert leirtam hogy ertsetek mirol van szo. Szereny vagyok es kedves nem velem volt ott a baj, hanem irigyek voltak ram.
Megvedtem magam legtobbszor mar az elso nap konfliktusokba keveredtem mert nem hagytak beken és azert is en voltam a hibas hogy megmertem magam vedeni es mit kepzelek.
De amugy voltak normalis emberek is tenyleg, de a legtobb primitiv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!